برنامه بعدي

نمایشگاه کتب اسلامی

آهنگ هفته

در آستانهء انتخابات

آتش سوزی در روسیه

بی جا شده گان داخلی

فابریکه نساجی پلخمری

گزارش ها / افغانستان

جنگ ناتو در افغانستان در صدر آجندای کنفرانس مونشن قرار دارد

18.11.1388
جنگ ناتو در افغانستان و تلاش های ناتو برای عصری ساختن سازمان اتلانتیک شمالی یا ناتو در صدر آجندای آخرین روز کنفرانس امنیتی سالانه مونشن قرار دارد: این مطلب را آژانس خبری دی،پی،آی آلمان گزارش داد.

ناتو در حال حاضر تلاش دارد تا یک ستراتیژی وسیع را در افغانستان مورد تطبیق قرار بدهد و در عین زمان ناتو روی یک سلسله مبادی و اصول جدید کار می نماید تا نحوه پیشبرد فعالیت های ایتلاف ناتو را در دهه آینده رهنمایی کرده باشد.

کشور های عضو ناتو سخت تلاش دارند نیروهای امنیتی افغانستان را تربیه کنند تا از کشور شان دفاع نمایند و همچنان جنگ جویان مربوط به طالب ها را تشویق نمایند به حیات صلح آمیز برگردند تا باشد که زمینه برای بر گشت نیروهای غربی از افغانستان مساعد گردد.

در ماه آگست سال گذشته میلادی، قوماندان نیروهای بین المللی کمک به امنیت یا (آیساف) مطالبه نمود نیروهای ناتو در افغانستان تقویت شوند. اما هم زمان او تقاضا نمود تا یک ستراتیژی جدید طرح شود که در آن تلاش ها، بیشتر برای حفاظت و حراست مردم افغانستان و توسعه اردوی ملی معطوف ساخته شود.

به تارخ بیست و هشتم ماه جنوری، وزرای خارجه حدود شصت کشور به شمول اعضای آیساف، با حامد کرزی رییس جمهور افغانستان موافقه نمودند تا به منظور عملی شدن این ستراتیژی ، کمک های شان را بیشتر و بهترهم آهنگ بسازند.

در عوض از آقای کرزی خواستند تعهد کند که برای از بین بردن فساد در افغانستان اقدامات جدی و قاطع انجام می دهد. قرار است آقای کرزی همراه با ریچارد هولبروک نماینده خاص ایالات متحده امریکا برای افغانستان و پاکستان و باب آینس ورت وزیر دفاع بریتانیا در کنفرانس مونشن سخنرانی کنند.

به نوشته آژانس دی،پی،آی آلمان، ناتو در حال حاضر نیز مصروف یک طرح جدید ستراتیژیکی برای دهه آینده می باشد که به اساس آن ناتو در آینده چگونه فعالیت کند، و چه منابع برای این فعالیت ها ضرورت %
این محل مباحثه مسدود شده است
     
توضیحات
تا اکنون در این مباحثه نظری نشر نشده، شما شخص اول باشید و نظر بدهید
     
اندازهٌ حروف - +

گزارش ها

پادکاست و سایر خدمات انترنتی

پادکاست آر اس اس RSS