رئیس‌جمهور اوکراین: کی‌یف در هر مذاکره‌ای پایان دادن به جنگ، باید اشتراک داشته باشد

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین

رئیس جمهور اوکراین می‌گوید، دونالد ترمپ می‌تواند به وعدۀ خود برای پایان دادن به جنگ عمل کند، اما به شرطی که کی‌یف در هر مذاکره‌ای شرکت کند.

ولودیمیر زلنسکی روز شنبه، ۶ دلو در یک نشست خبری مشترک با رئیس جمهور مولداویا گفت که اگر اوکراین در مذاکرات شرکت نکند، این طرح موفق نخواهد شد، زیرا به گفتۀ او، روسیه آمادۀ پایان دادن به جنگ نیست، اما اوکراین می‌خواهد به جنگ پایان دهد.

دونالد ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی خود قول داد در صورت بازگشت به کاخ سفید، به سرعت به جنگ در اوکراین پایان دهد. اگرچه او در مورد برنامۀ خود برای انجام این کار توضیح بیشتری نداد.

ولودیمیر زلنسکی روز شنبه در گفت‌وگویی با سیسیلیا سالا، خبرنگار ایتالیایی که به تازگی از زندان تهران آزاد شده است، گفت که معتقد است دونالد ترامپ صادقانه به دنبال پایان دادن به این جنگ است.