لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۱۶ حوت ۱۴۰۴ کابل ۰۶:۱۸

خبر ها

افتتاح شوراي ملي در افغانستان که امروز طي مراسمي در کابل صورت گرفت از جانب حلقه هاي بين المللي استقبال شده است . سرمنشي ناتو آنرا نشانه جريان پيگير دموکراسي / و اتحاديه اروپا گشايش شوراي ملي را يک حادثه تاريخي در افغانستان خوانده است رييس جمهور ايالات متحده جورج بوش بار ديگر تقاضا ها براي خروج سريع قواي امريکايي ار عراق را رد کرد معاون والي بغداد در اثر حمله بر وي زخمي شده و سه تن از محافظين او بقتل رسيدند بنظر ميرسد که کانديد دست چپي از مردم بومي بولويا در انتخابات ديروز رياست جمهوري آنکشور برنده شده باشد

براي نخستين بار در ٣٠ سال گذشته جلسه شوراي ملي افغانستان امروز در کابل برگزار گرديد
پا گشايش شوراي ملي آخرين مرحله پلان ملل متحد براي پياده ساختن دموکراسي در افغانستان که طرح آن در چهار سال پيش در مذاکرات بن ريخته شده بود عملي گرديده است
پادشاه سابق افغاسنتان و باباي ملت محمد ظاهر شاه بيانيه اي در مراسم افتتاح ايراد کرد و حامدکرزي رييس جمهور افغانستان مراسم اداي سوگند را بر اعضاي پارلمان بجا آورد
١٢١٩٠٢
پس از اداي مراسم سوگند حامد کرزي اجتماع اعضاي پارلمان را بيانگر وحدت ملي در افغانستان خواند
معاون رييس جمهور ايالات متحده دک چيني يک از اشتراک کنندگان در مراسم افتتاح شوراي ملي در افغاسنتان بود
اعضاي ولسي جرگه و شورا هاي ولايتي در انتخاباتي که در ماه ميزان برپا شد انتخاب شدند

ناتو و اتحاديه اروپا تمروز بذور جداگاته از گشايش شوراي ملي افغاسنتان استقبال کردند
منشي عمومي ناتو جاپ دهو شفر پا انتشار پيانيه يي گفت افتتاح شوراي ملي علامت روشني است که نشان ميدهد عمليه پياده ساختن دموکراسي در افغاسنتان پاپر جاست
اتحاديه اروپا مراسم امروز را يک حادثه تاريخي خوانده است
١٢١٩٠١
با زير پا کردن داعيه ايکه عساکر ما براي آن قرباني داده اند ما روحيات انها را ناديه خواهيم گرفت . کار ما باعث آن خواهد شد که مستپدين شرق ميانه بر اراده ما بخندند و پنجه هاي شانرا پر قدرت محکم تر سازند و پاعث خواهد شد کهحرکت هاي تروريستي قويتر و خطرناکتر خواهند شد
رييس جمهور امريکا کار در عراق از انچه توقع ميرفت مشکل تر پوده است اما وي از امريکاييان خواست نسليم په نااميدي نشوند .

رييس جمهور ايالات متحده جورج بوش بار ديگر تقاضا ها براي خروج سريع قواي امريکايي ار عراق را رد کرد
وي گفت خروج نيروها در حال حاضر په جهانيان اين پيام را خواهد رسايند که گويا پر امريکا اعتماد شده نميتواند وي در پيانيه تلويزيوني خطاب بمردم امريکا گفت

گروپ افراطي بنام اردوي اسلامي عراق ميگويد مشاور امريکايي ايرا که در گروگان داشتند بقتل رسانيده اند
اين ادعا از طريق يک صفحه انترنت صورت گرفت . در ان صفحه انترنت ويديويي ديده ميشود که شخصي با چشمان بسته به زانو نشسته و مرمي بر سرش فير ميشود
اردوي اسلامي عراق هويت مرد اعدام شده را رانولد شولز خوانده است
شولز يکي دو هفته قبل در عراق اختطاف شده بود

وزارت خارجه المان ميگويد يک کارمند موسسه امدادي و باستان شناس الماني و راننده اش که سه هفته قبل در عراق گروگان گرفته شده بودند ديروز رها گرديده اند . اينکه راننده آزاد شده در کجا هست معلوم نشده است
وزارت خارجه المان تفصيل بيشتر ي در مورد رهايي باستاشناس الماني نداد و درين مورد هم تبصره يي نکرد که آيا در بدل رهايي اين دو تن پولي هم پرادخت شده است و يا نه

حد اقل پنج تن امروز در بغداد به هلاکت رسيده و بشمول معاون والي بغداد ١١ نفر ديگر زخمي شدند
افراد مساح طي حمله در جنوب بغداد ، زياد طارق ال زبير معاون والي بغداد را زخمي ساخته و سه تن از محافظين او را بقتل رسانيدند
يک فرد ملکي و يک محافظ ديگر نيز درين حمله زخمي داشند
در يک حمله ديگر شخصي خود را در نزديک کارواني که افسران پوليس را انتقال ميداد منفجر ساخت . دو نفر ملکي درين انفجار بقتل رسيده و هشت تن ديگر زخمي شدند
بر اساس گزارش يک افسر عالريتبه پوليس در ميان زخميان است

اعضاي حزب دست راستي ليکود در اسراييل امروز براي تعيين رهبر جديدي براي آن حزب راي ميدهند
صدراعظم اسراييل اريل شارون که از بنيانگزاران حزب است اخيرا آن حزب را ترک گفته و حزب جديدي را بميان آورد .
صدراعظم سابق اسراييل بن يمين نتن يا هو و وزير خارجه کنوني سلوان شلوم از جمله کانديد هاي عمده پراي رياست ليکود اند
اخبار مربوط په بستر شدن اريل شارون در شفاخانه موضوع انتخاب رهبر جديد ليکود را زير شعاع قرار داده است . مقامات صحي اسراييل ، اکنون وضع صحي شارون را اطمينان بخش خوانده اند
پوليس هسپانيه ١١ تن را به اتهام جذب و پرورش افراد براي عمليات شورشي در عراق دستگير کرده است
اشخاص مظنون طي چندين حمله در نقاط مختلف هسپانيه صبح امروز دستگير گرديدند
پوليس هسپانيه هويت دستگير شدگان را افشا نساخته است

سياستمدار دست چپي پوليويا افو مورالس در انتخابات رياست جمهوري آنکشور ادعاي پيروزي کرده است . در صورتيکه پرنده شدن وي تثپيت شود او نخستين شخص از اهل بومي پولويا خواهد بود که بحيث رييس جمهور اين کشور امريکاي لاتين برگزيده ميشود . مورالس در مبارزات انتخاباتي همواره از امريکا بحيث يک کشور امپرياليستي ياد کرده و خروج امريکا را از عراق خواستار شده است
رقيب عمده او رييس جمهور سابق جورج کوي روگا شکست خويش در انتخاپات را پذيرفته است
احصاييه هاي نخستين نشان ميدهد که مورالس ٥١ در صد ارا را پدست خواهد آورد .
بر اساس قانون بوليويا ، در صورتيکه ي کانديد رياست جمهوري کمتر از ٥٠ در صد آرا را بدست اورد ، کانگرس آنکشور در زمينه تصميم خواهد گرفت
نتايج رسمي انتخاپات روز سه شنبه اعلام خواهد شد

با زير پا کردن داعيه ايکه عساکر ما براي آن قرباني داده اند ما روحيات انها را ناديه خواهيم گرفت . کار ما باعث آن خواهد شد که مستپدين شرق ميانه بر اراده ما بخندند و پنجه هاي شانرا پر قدرت محکم تر سازند و پاعث خواهد شد کهحرکت هاي تروريستي قويتر و خطرناکتر خواهند شد
رييس جمهور امريکا کار در عراق از انچه توقع ميرفت مشکل تر پوده است اما وي از امريکاييان خواست نسليم په نااميدي نشوند .

تازه‌ترین خبرهای روز را این‌جا دنبال کنید

دفتر معاونت ملل متحد در افغانستان برای برگشت پناهجویان افغان از ایران آماده گی می گیرد

آرشیف
آرشیف

سازمان ملل متحد اعلام کرده است که برای حمایت از افغان‌هایی که در ماه‌های آینده از ایران بازمی‌گردند، آماده می‌شود.

سازمان ملل شب گذشته این خبر را در صفحهٔ رسمی خود منتشر کرده و گفته است که با توجه به افزایش درگیری‌های منطقه‌ای، چنین آمادگی‌ای را اتخاذ می‌کند.

آن‌ها نوشته‌اند که نمایندگی سیاسی سازمان ملل در افغانستان روز دوشنبه وضعیت را به شورای امنیت سازمان ملل گزارش خواهد داد.

سازمان ملل اعلام کرده است که تیم‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) و کمیساری عالی سازمان ملل برای پناهندگان خود را به سرحد ایران و افغانستان خواهند رساند.

جنگ‌ها در ایران زندگی افغان‌های مقیم این کشور را نیز دشوار کرده و تعدادی از آن‌ها توانسته‌اند به افغانستان بازگردند.

رهبر اتحادیه جهانی علمای اسلام از پاکستان و افغانستان خواسته که در ماه رمضان آتش بس کنند

رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلامی علی القره داغی
رئیس اتحادیه جهانی علمای اسلامی علی القره داغی

رهبر اتحادیه جهانی علمای اسلامی، علی القره داغی، از حکام افغانستان و پاکستان خواسته‌ است که در ماه رمضان آتش‌بس فوری اعلام کنند.
این "فتوا" دیروز جمعه در وبسایت عربی همین جامعه منتشر شد.

وی پیش از این گفته بود که چنین جنگی میان کشورهای مسلمان با اصول اسلامی در تضاد است و به گفته او، جان مسلمانان باید محفوظ بماند.
این عالم دینی مشهور همچنین از هر دو طرف خواسته است که از آتش‌بس برای آغاز مذاکرات استفاده کنند و افزود که کشورهایی مانند قطر، عربستان سعودی و ترکیه می‌توانند نقش میانجیگری داشته باشند.

امروز دهمین روز جنگ میان افغانستان و پاکستان است.
رادیو تلویزیون ملی حکومت طالبان امروز اعلام کرد که شب گذشته پاکستان بر دو ولسوالی در ولایت خوست حملات هوایی و راکتی انجام داده که موجب تلفات ملکی شده است.

حکومت طالبان ادعا کرده است که امروز صبح در سمت دیگر خط دیورند، در ولایت پکتیکا، عملیات تهاجمی علیه تاسیسات نظامی پاکستان آغاز کرده است.
پاکستان در مورد تلفات ملکی افغان‌ها اظهار نظری نکرده، اما ادعا می‌کند که از آغاز جنگ حدود ۵۰۰ طالب افغان را کشته است.

رادیو آزادی به‌طور مستقل قادر به تایید این ادعاها نیست.
ماموریت حمایتی سازمان ملل در افغانستان دیروز گفت که از آغاز جنگ میان پاکستان و افغانستان ۱۸۵ غیرنظامی افغان آسیب دیده‌اند که از جمله ۵۶ نفر کشته و دیگران زخمی شده‌اند.

رئیس جمهور ایران از حملات بر کشورهای همسایه عذر خواهی کرد

حملات امریکا و اسرائیل بر ایران برای روز هشتم ادامه دارد
حملات امریکا و اسرائیل بر ایران برای روز هشتم ادامه دارد

رئیس‌جمهور ایران و عضو شورای رهبری موقت، مسعود پزشکیان، امروز شنبه (۱۶ حوت) از کشورهای همسایه عذرخواهی کرده و گفته است که نیروهایش دیگر به این کشورها حمله نخواهند کرد.

او در یک پیام ویدیویی، «تسلیم شدن بی‌قید و شرط» ایران را رد کرد؛ چیزی که روز جمعه رئیس‌جمهور امریکا دونالد ترامپ از ایران خواسته بود.

پزشکیان گفت:
«امریکا باید خواب تسلیم شدن بی‌قید و شرط ما را به گور ببرد.» پس از حملات مشترک اسرائیل و امریکا بر ایران، ایران حملات خود را بر کشورهای عربی آغاز کرد که دامنهٔ آن حتی به آذربایجان نیز رسید. ایران انجام حمله بر آذربایجان را رد کرده است.

رئیس‌جمهور ایران تأکید کرد که تنها در صورتی بر کشورهای همسایه حمله خواهد کرد که از خاک آن‌ها به سوی حمله شود.

امروز هشتمین روز از حملات اسرائیل و امریکا بر ایران است.

اردوی اسرائیل امروز اعلام کرد که صبح زود با استفاده از ۸۰ جت جنگی به تهران حمله کرده است.

آن‌ها اهداف تازهٔ خود را مراکز نظامی ایران، محل‌های پرتاب راکتها و دیگر نقاط در تهران عنوان کرده‌اند.

همچنین در نزدیکی میدان هوایی مهرآباد تهران نیز حمله صورت گرفته است.

ایران هم صبح شنبه حملاتی را بر اسرائیل انجام داد. اردوی اسرائیل حملات راکتی ایران را تائید کرده ولی گفته است که این حملات خنثی شده اند.

بیش از ۲۵۰ مهاجر افغان فاقد اسناد در کراچی دستگیر شده اند

شماری از مهاجران افغان در یکی از زندان های پاکستان(آرشیف)
شماری از مهاجران افغان در یکی از زندان های پاکستان(آرشیف)

بر اساس گزارش‌ها، پولیس پاکستان بیش از ۲۵۰ افغان را فاقد اسناد قانونی اقامت را در شهر کراچی دستگیر کرده است.

رسانه‌های پاکستانی روز جمعه(۱۵ حوت) گزارش دادند که پولیس این افراد را از مناطق مختلف کراچی، از جمله نواحی شرقی، جنوبی و بخش‌های مرکزی شهر دستگیر کرده است.

به گفتۀ مقام‌های پاکستانی افغان‌های دستگیر ‌شده پس از تکمیل مراحل قانونی به کمپ‌های خاص مهاجران افغان منتقل خواهند شد.

در ماه‌های اخیر روند دستگیری و اخراج مهاجران افغان فاقد اسناد در شهرهای مختلف پاکستان افزایش یافته است.

در این حال، در اوج دستگیری مهاجران افغان، ، دو روز پیش در ایالت خیبرپختونخوا دستور داده شد که تا اطلاع ثانی دستگیری مهاجران افغان متوقف شود.

روسیه از طالبان و پاکستان خواست تا جنگ را متوقف کنند

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه(آرشیف)
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه(آرشیف)

روسیه از حکومت طالبان در افغانستان و پاکستان خواسته که از افزایش درگیری‌ها جلوگیری کرده و اختلافات‌شان را از راه گفت‌وگو حل کنند.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، روز جمعه(۱۵ حوت) در یک اعلامیه گفت که مسکو از گزارش‌ها در مورد درگیری‌های مسلحانه میان افغانستان و پاکستان نگران است.

زاخارووا گفت که طبق گزارش‌ها، در روزهای اخیر در جریان این درگیری‌ها از طیارات و سلاح‌های ثقیل استفاده شده، به هر دو طرف تلفات نیز وارد شده و افراد ملکی نیز آسیب دیده‌اند.

به گفتۀ سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، در میان آسیب‌دیدگان، آن عده مهاجران افغان نیز شامل اند که در این اواخر از کشورهای همسایه، به‌ویژه از پاکستان و ایران، دوباره به افغانستان برگشته‌اند.

او از هر دو طرف خواسته که از تشدید بیشتر خشونت جلوگیری کرده و اختلافات شان را بر اساس احترام متقابل و از راه‌های دیپلوماتیک حل کنند.

روسیه این درخواست را در حالی مطرح کرده که درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان وارد دهمین روز آن شده و هر دو طرف ادعای وارد کردن تلفات سنگین به یکدیگر را می‌کنند.

محصولات زراعتی افغانستان به بازار روسیه صادر می‌شود

آرشیف
آرشیف

مرکز تجارت روسیه در افغانستان می گوید که پس از متوقف شدن صادرات مواد غذایی از سوی ایران، بخشی از نیاز بازار میوه و سبزیجات روسیه از طریق افغانستان تأمین خواهد شد.

رسانه‌های روسی روز جمعه(۱۵ حوت) از قول مرکز تجارتی روسیه برای افغانستان گزارش دادند که پس از اعلام ممنوعیت نامحدود صادرات محصولات زراعتی و غذایی از سوی ایران، درخواست‌ها برای واردات محصولات افغانستان در روسیه، افزایش یافته است.

به گفته مسئولان این مرکز، ایران به دلیل گسترش درگیری‌های نظامی در منطقه تلاش می‌کند تا امنیت غذایی داخلی خود را حفظ کند. به همین دلیل منابعی که پیش‌تر برای بازارهای غذایی روسیه اختصاص داده شده بود، اکنون برای ذخایر دولتی ایران استفاده می‌شود.

رستم حبیب‌الله‌اف، رئیس مرکز تجارت روسیه برای افغانستان گفته که درخواست‌های زیادی برای واردات محصولات زراعتی افغانستان در روسیه دریافت شده و "پیش از این یک محموله ۱۰۰ تُنی سیب از افغانستان به روسیه ارسال شده و آمادگی برای انتقال مرچ، میوه خشک، کدو، بادنجان رومی، نارنج، انواع توت‌ها، سبزیجات تازه و سایر محصولات نیز ادامه دارد."

به گفته حبیب‌الله‌اف، تلاش می‌شود تا حد امکان تقاضای بازار روسیه برآورده شود و مصرف‌کنندگان این کشور با کمبود مواد غذایی روبه‌رو نشوند.

ترمپ: جز «تسلیم بی‌قید و شرط» توافقی با ایران نخواهد شد

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحدۀ امریکا(آرشیف)
دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحدۀ امریکا(آرشیف)

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحدۀ امریکا، می گوید که جز «تسلیم بی‌قید و شرط» توافقی با ایران صورت نخواهد گرفت.

ترمپ روز جمعه(۱۵ حوت) در شبکۀ اجتماعی تروث سوشال متعلق به او، نوشته که «هیچ توافقی با ایران وجود نخواهد داشت، مگر تسلیم بی‌قید و شرط! سپس با انتخاب رهبر یا رهبرانی بزرگ و قابل قبول."
رئیس‌جمهور امریکا همچنین گفته که بطور خستگی‌ناپذیر تلاش خواهد کرد، تا ایران از لبهٔ نابودی بازگردانیده شده و از نظر اقتصادی بزرگ‌تر، بهتر و قدرتمندتر از همیشه ساخته شود.

در این حال شهزاده رضا پهلوی ولیعهد سابق ایران در پیامی هدف قراردادن همسایگان عرب ایران، توسط جمهوری اسلامی با راکت و طیارات بی پیلوت را محکوم کرده است.

رضا پهلوی روز جمعه با اشاره به اینکه دخالت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی«هرگز خواست ملت ایران نبوده»، گفته که «قبل از انقلاب ۵۷، ایران با رهبران عرب همکاری نزدیک داشت» و «دوباره نیز شریکان واقعی خواهد بود.»

حملات هوایی امریکا واسرائیل بر ایران که در ۲۸ فبروری آغاز شد، ادامه دارد.

حدود ۱۰۰ هزار تن در ۴۷۷ پناهگاه جمعی در لبنان پناه گرفته‌اند

حومۀ شرقی شهر بیروت، پایتخت لبنان که در ۶ مارچ ۲۰۲۶ مورد حملۀ هوایی اسرائیل قرار گرفت
حومۀ شرقی شهر بیروت، پایتخت لبنان که در ۶ مارچ ۲۰۲۶ مورد حملۀ هوایی اسرائیل قرار گرفت

پس از صدور دستورهای تخلیه گستردهٔ  از سوی اسرائیل در بخش‌های مختلف لبنان، انتظار می‌رود که تعداد بی‌جا شدگان به سرعت افزایش یابد.

براساس خبرگزاری رویترز، یک مقام سازمان ملل روز جمعه(۱۵ حوت) گفته که تاکنون حدود ۱۰۰ هزار تن در ۴۷۷ پناهگاه جمعی پناه گرفته‌اند و ظرفیت پناهگاه‌ها به سرعت در حال پُر شدن است.

درگیری‌ها میان اسرائیل و حزب‌الله شدت گرفته و اردوی اسرائیل به ساکنان حومهٔ جنوبی بیروت، درهٔ بقاع و بخش‌هایی از جنوب لبنان دستور ترک مناطق‌شان را داده است.

سازمان ملل متحد، هشدار داده که منابع کمک‌رسانی بسیار محدود است و از درخواست ۱ اعشاریه ۶ میلیارد دالر برای کمک به لبنان در سال ۲۰۲۶ میلادی تنها ۲۰ درصد تأمین شده است.

به گفتۀ وزارت صحت لبنان، در حملات اسرائیل در این هفته ۱۲۳ تن کشته و ۶۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند.

سازمان ملل خواستار کاهش فوری تنش‌ها و رعایت قوانین بشردوستانهٔ بین‌المللی شده است.

شماری از افغان ها در حملات هوایی ایران بر امارات متحده، بطور سطحی زخمی شده اند

یکی از مناطق شهر دبی که در دوم مارچ، ۲۰۲۶ هدف حمله قرار گرفت
یکی از مناطق شهر دبی که در دوم مارچ، ۲۰۲۶ هدف حمله قرار گرفت

وزارت دفاع امارات متحده عربی می گوید که سیستم‌های دفاع هوایی آن کشور روز جمعه(۱۵ حوت) ۹ راکت بالستیک را شناسایی کرده‌، همه‌ی آنها رهگیری و نابود شده اند.

این وزارت همچنین گفته که ۱۱۲ طیارۀ بی پیلوت نیز شناسایی شدند و سیستم‌های دفاع هوایی ۱۰۹ آن‌ها را رهگیری و نابود کردند، در حالی که ۳ طیارۀ بی پیلوت در داخل قلمرو آن کشور سقوط کرده‌اند.

به گفتۀ وزارت دفاع امارات متحدۀ عربی، این حملات منجر به کشته شدن سه تن با تابعیت‌های پاکستانی، نیپالی و بنگلادشی شده و ۱۱۲ تن دیگر نیز جراحات جزئی برداشته‌اند که شهروندان امارات متحده، مصر، اتیوپیا، فیلیپین، پاکستان، ایران، هند، بنگلادیش، سریلانکا، آذربایجان، یمن، اوگاندا، اریتریا، لبنان، افغانستان، بحرین، کومور و ترکیه‌ ‌هستند

اما این وزارت نگفته که در این حملات هوایی، بطور دقیق چه تعداد شهروند هر کشور یاد شده، زخمی شده اند.

یوناما: در یک هفته گذشته ۵۶ غیرنظامی افغان در درگیری‌های طالبان و پاکستان کشته شدند

یوناما اعلام کرده است که در نتیجه درگیری بین پاکستان و طالبان در بیش از یک هفته گذشته ۵۶ غیرنظامی افغان کشته و ۱۲۹ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

بر اساس بیانیه روز جمعه هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) از این میان ۵۵ درصد قربانیان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

در این اعلامیه یوناما به حمله هوایی در ولسوالی برمل ولایت پکتیکا در ۲۷ فبروری اشاره کرده که در آن حداقل ۱۴ غیرنظامی (چهار زن، دو دختر، دو پسر و سه مرد) کشته و شش نفر دیگر زخمی شدند.

یوناما همچنین گفته است که از ۱۰ تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۵ نیز در درگیری‌ها میان طالبان و نیروهای پاکستانی و حملات هوایی پاکستان، دست‌کم ۷۰ غیرنظامی افغان کشته و ۴۷۸ نفر دیگر زخمی شده بودند.

در همین حال، شورای حقوق بشر سازمان ملل از طالبان و نیروهای پاکستانی خواسته است که فوراً درگیری‌ها را متوقف کنند، زیرا ادامه خشونت و انتقام‌گیری تنها باعث آسیب بیشتر به مردم می‌شود.

بر اساس گزارش‌های سازمان ملل، دست‌کم ۱۱۵ هزار غیرنظامی افغان به دلیل ادامه درگیری‌ها مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و در سوی دیگر مرز نیز حدود سه هزار نفر در پاکستان به دلیل ادامه جنگ‌ها آواره شده‌اند.

بیشتر "لود" شود

XS
SM
MD
LG