لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
پنجشنبه ۳۰ حوت ۱۴۰۳ کابل ۰۶:۴۳

لوی درستیز نیروهای بریتانیا با رییس جمهور کرزی دیدار کرد


به روز سه شنبه لوی درستیز نیرو های مسلح بریتانیا با رییس جمهور کرزی دیدار کرده و وعدهء همکاری را در زمینهء تربیت نیرو های نظامی افغانستان سپرد.

ریچرد دیود ریچاردز لوی درستیز نیرو های مسلح بریتانیا در دیدار با رییس جمهور افغانستان پیرامون مبارزه علیه تروریزم مذاکره کرده همچنان تعهد کرد که کشورش در زمینهء تربیت نیرو های اردوی ملی کمک های بیشتر را با افغانستان انجام می دهد.

احمد ضیا سیامک یکی از سخنگویان رییس جمهور افغانستان به رادیو آزادی گفت که لوی درستیز بریتانیا طی دیدار با رییس جمهور کرزی همچنان گفت که کشورش در قسمت تجهیز نیرو های اردوی ملی نیز توجه زیاد خواهد کرد.

در اعلامیهء که در پیوند به همین دیدار از ارگ ریاست جمهوری منتشر شده آمده است که رییس جمهور کرزی از مساعدت های کشور های بریتانیا در زمینه های تربیت اردو، بازسازی و دیگر ساحات قدردانی کرد.

قبل از این صدر اعظم بریتانیا نیز طی سفری به افغانستان با سربازان این کشور در ولایت هلمند دیدار کرد.

بعد از ایالات متحده بریتانیا تمویل کنندهء عمدهء افغانستان است و اضافه تر از هشت هزار و پنجصد سرباز بریتانیایی در افغانستان مستقر اند.


گزارشگر: سید فریدون ابراهیمی
XS
SM
MD
LG