لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۲۰ جوزا ۱۴۰۵ کابل ۱۲:۰۳

کمپاین نهال شانی در سراسر افغانستان آغاز شد

مقامات وزارت زراعت افغانستان در آستانه آغاز کمپاین سراسری نهال شانی در کشور، از مردم خواستند تا در این کمپاین سهم خود را ادا کنند.

غلام مصطفی جواد معین وزارت زراعت و مالداری افغانستان در مصاحبه با رادیو آزادی گفت، که امسال در نظر است 25 ملیون اصله نهال های مثمر و زینیتی در سراسر افغانستان غرس شود.

به گفته معین وزارت زراعت افغانستان موسسات مختلف و شاروالی ها در این زمینه نقش و سهم فعال خواهند داشت و وزارت زراعت سه ملیون نهال را غرص خواهد کرد که بیشتر آن نهال های مثمر است.

معین وزارت زراعت افغاسنتان هم چنان گفت که پلان های وسیعی به هدف احیای جنگلات و چراگاه ها که در نتیجه خشک سالی ها و بی توجهی از بین رفته است، پلان های روی دست است.

معین وزارت زراعت افغانستان در عین حال گفت، که در نظر است تا برنامه نهال شانی به مناطق دور افتاده افغانستان بیشتر توسعه یافته و این برنامه از طریق مکاتب عملی شده و در کلینک ها و محلات نهال های بیشتری غرص شود.

مقامات وزارت زراعت افغانستان در عین حال گفتند، که همه ساله ملیون ها نهال به طور قاچاقی از کشور های همسایه افغانستان به خصوص از پاکستان به این کشور آورده می شود که با آب و هوای افغانستان سازگاری ندارد و مردم نباید از چنین نهال های استفاده کنند.

مردم نیز از برنامه نهال شانی استقبال کرده و می گویند، که باید از این نهال ها به صورت درست حفاظت شود.

وزارت زراعت افغانستان نیز این مشکل را می پذیرد، اما می گوید که همکاری مردم برای حفاظت از نهال ها بسیار مهم است.

وزارت زراعت و مالداری افغانستان همه ساله کمپاین نهال شانی را راه اندازی می کند و از مردم نیز می خواهد تا در حفاظت این نهال ها تلاش کنند.

افغانستان به سبب خشک سالی های متواتر با مشکل کمبود ساحات سبز رو به رو بوده و این مساله مشکلاتی را در زمینه آلوده گی محیط زیست نیز ایجاد کرده است.


فوزیه احسان
راپور از این بخش است
XS
SM
MD
LG