لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲ حمل ۱۴۰۴ کابل ۰۴:۲۴

امریکا 850 تن مربی نظامی برای آموزش اردو و پولیس افغان می فرستد


اردوی ملی افغان
اردوی ملی افغان
وزارت دفاع ایالات متحده امریکا می گوید، در حالی که متحدین اروپایی امریکا برای اعزام آموزگاران نظامی به افغانستان به وقت بیشتر نیاز دارند، برای پوره کردن کمبود مربیان نظامی به اعزام 850 سرباز به افغانستان دستور داده شده است.

مقامات گفته اند، رابرت گیتس وزیر دفاع ایالات متحده اعزام 150 سرباز نیروی پیاده بحری و یک کندک اردو را به یک ماموریت سه تا چهار ماه تصویب کرده است.

جیف موریل سخنگوی وزارت دفاع امریکا به آژانس خبری فرانسپرس گفت، این امر طوری ترتیب داده شده که زمانی نسبتاً بیشتر به متحدین داده می شود تا مربیان نظامی را تدارک ببینند.

وی گفت، در حالی که کشور های اروپایی روی تعهد شان برای تدارک دیدن مربیان نظامی کار می کنند، با این اقدام اطمینان حاصل می شود که روند آموزش اردو و پولیس افغانستان مختل و یا کند نمی گردد.

موریل گفت، این اقدام به مشکل مداوم کمبود آموزگان نظامی در افغانستان یک راه حل یا پاسخ دراز مدت بوده نمی تواند. به گفته وی این یک راه حل موقتی است.

اندرس فوگ راسموسن سر منشی ناتو در اجلاس اخیر وزرای خارجه ناتو در استونیا خواهان اعزام مربیان نظامی بیشتر از سوی کشور های عضو ناتو به افغانستان شد. وی گفت که انتقال مسوولیت امنیتی به نیروهای امنیتی افغان از سال روان آغاز می شود.

وزارت دفاع افغانستان می گوید، به چهار تا پنج سال دیگر نیاز است تا نیروهای افغان بتوانند مسوولیت امنیتی تمام کشور را به عهده بگیرند.

مقامات امریکایی و اتحادیه اروپا آموزش و تجهیز نیروهای امنیتی افغان را برای خروج نیروهای به رهبری ناتو از افغانستان مهم می دانند.
XS
SM
MD
LG