لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۲۰ جوزا ۱۴۰۵ کابل ۰۹:۴۶

ناتو: بیش از 20 عضو شبکه حقانی در پکتیا کشته شدند

ناتو در یک اعلامیه گفته است که نیروهای مشترک در ولسوالی ځدران ولایت پکتیا، ده ها تن از افراد مسلح شبکه حقانی را محاصره کردند که این افراد حملات را در مسیر شاهراه کابل-گردیز انجام می دادند.

ناتو در این اعلامیه گفته است، بیش از 20 تن از این افراد مسلح به شمول عرب ها، چیچین ها و پاکستانی ها در این عملیات کشته شده و مقدار زیاد از وسایل ساختن بمب، مهمات و اسلحه را نیز به دست آورده و از بین برده اند.

به گفته ناتو، یک ذخیرهء مهمات مخالفین، در اثر بمباران هوایی تخریب شده است.

ناتو گفته است که این بخشی از عملیات گسترده نیروهای افغان و بین المللی علیه شبکه حقانی است که از چهارشنبه گذشته آغاز شده است.

دگروال رافایل توریس یک سخنگوی ناتو به آژانس خبری اسوشیتد پرس گفته است که شبکه حقانی در تلاش ایجاد سنگرهای مستحکم در مسیر شاهراه خوست و گردیز و تضعیف ادارهء محلی است. به گفته وی، این شبکه هم چنین در زمینهء انتقال جنگ جویان خارجی از پاکستان به افغانستان و قاچاق مواد انفجاری فعالیت می کند.

پیش از این ناتو از دستگیری چند عضو مهم این شبکه نیز خبر داده است.

ناتو گفته است، روز پنجشنبه گذشته در ولسوالی مندوزی ولایت خوست به شمول معاون یک قوماندان شبکه حقانی، یک تعداد از افراد مسلح را که در زمینه انتقال اسلحه به اعضای شبکه حقانی همکاری می کردند، دستگیر کرده است.
راپور از این بخش است
XS
SM
MD
LG