لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۵ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۳:۳۶

وزیر دفاع، لوی درستیز و برخی مقامات دیگر چک به افغانستان سفر کردند


وزیر دفاع جمهوریت چک الکساندر واندرا(Vondra)
وزیر دفاع جمهوریت چک الکساندر واندرا(Vondra)
وزارت خارجهء جمهوریت چک می گوید، وزیر دفاع، لوی درستیز و سفیر آن کشور در امریکا به روز شنبهء گذشته به افغانستان رفتند تا با سربازان آن کشور که در افغانستان مستقر می باشند، از نزدیک ملاقات کنند.

سخنگوی وزارت خارجهء جمهوریت چک گفته است که این یک مسافرت عادی بوده، هر شش ماه یک بار صورت می گیرد. هدف مقامات اینست تا در مورد وضعیت ماموریت آن کشور در افغانستان معلومات حاصل کرده، بدین وسیله حمایت شان را از سربازان چک ابراز کنند.

سخنگوی وزارت خارجهء همچنان ازدیاد حملات بر سربازان جمهوریت چک را در این اوخر یک از اهداف دیگر این مسافرت خوانده است.

وزیر دفاع جمهوریت چک الکساندر واندرا(Vondra) در یک بیانیهء اظهار داشت:
«وضعیت افغانستان در اوخر بهار و اوایل تابستان خراب تر بود. من به خاطر اعلام حمایت از سربازان خود که کار های خوب و در خور ستایش را انجام داده اند، به اینجا آمده ام.»
وی همچنان گفت، می خواهد از سربازان در مورد اندیشه ها، نگرانی ها و مشکلات شان شنیده، به آن ها اطمینان دهد که خدمت شان در اردو آینده دارد.

جمهوریت چک حدود 750 سرباز در افغانستان دارد که بخش اعظم آن ها در ولایت لوگر مستقر می باشند که بر علاوهء مساعدت در امر تحکیم امنیت در آن ولایت، کار های های تیم بازسازی ولایتی یا پی، آر، تی ولایت لوگر را نیز پیش می برند.

در ماه جون دو سرباز چک در اثر یک حمله زخمی شدند.
تا اکنون چهار سرباز چک در افغانستان کشته شده است.

در نظر است تا ختم سال آینده، یک جزوتام هلیکوپتر جمهوریت چک از افغانستان خارج شود که به این ترتیب حدود 600 سرباز جمهوریت چک در افغانستان باقی خواهند ماند.
XS
SM
MD
LG