لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۵ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۴:۰۸

قوای نظامی پاکستان با هر نوع حمله، فوراً عکس العمل نشان خواهند داد


لوی درستیز قوای پاکستان جنرال اشفاق کیانی
لوی درستیز قوای پاکستان جنرال اشفاق کیانی
لوی درستیز قوای نظامی پاکستان به قوای این کشور که در سرحدات با افغانستان جابجا شده اند گفته است اجازه دارند بر ضد هر نوع هجومی که علیه آنها صورت می گیرد بدون انتظار و صبر از خود عکس العمل نشان بدهند.

نظر به گزارش خبرگزرای های غربی لوی درستیز قوای پاکستان جنرال اشفاق کیانی روز جمعه در یک یاد داشتی گفته است، نمی خواهد در مورد مقررات حمله در ذهن هیچ قوماندان این کشور به هر سویه که باشد، شک پیدا شود. هر نوع حمله که صورت می گیرد آنها اختیار دارند که با قوت جواب آنرا بدهند و از تمام امکانات دست داشته استفاده نمایند.

وزیر اطلاعات و نشرات پاکستان فردوس عاشق عوان در رابطه با این دستور لوی درستیز قوای پاکستان اشفاق کیانی به قوای این کشور در سرحدات، در یک کنفرانس خبری گفت:
«اختیاراتی را که لوی درستیز قوای پاکستان به شیوه خود به قوماندانان داده است، جز ستراتیژی عملیاتی خود او می باشد. این یک ستراتیژی داخلی اردو بشمار می رود، هر اقدامی که او انجام می دهد برای حفظ حاکمیت ملی و تمامیت ارضی این کشور خواهد بود و ما از آن پشتیبانی می کنیم.»

یک منبع اردوی پاکستان می گوید، این اقدام یک تغییر کلی در مقرراتی می باشد که پاکستان در برابر افغانستان و در مقابل افراطگریان اتخاذ کرده بود.

این منبع که نخواسته نامش افشا شود به خبرگزاری رویترز گفته است، قبلاً آنها تنها از خود محافظت می کردند و یا به مقابل افراطگرایان عکس العمل نشان می دادند، اما اکنون به پوسته های این کشور صلاحیت داده شده است که اگر بر آنها حمله شود، انتظار امر بالا جای نباشند.

سخنگوی وزارت دفاع امریکا جان کربی گفت، هر کشور مستقل حق دارد از خود دفاع کند و بیانات جنرال اشفاق کیانی هم بر حق دفاع از خود رابطه دارد:
«من تبصره های را که به جنرال اشفاق کیانی ارتباط داده شده است، دیدم. من بدون شک به نمایندگی از حکومت پاکستان صحبت کرده نمی توانم، اما یک کشور مستقل حق دفاع از خود را دارد و همچنان حق دارد به سربازان خود دستور بدهد که از خود دفاع کنند. این برداشت من است از عمل وی. او بار دیگر به دفاع از خود تاکید کرده است، ما بدون شک به این حق احترام می گذاریم، ما هم این حق را داریم.»

اما به نوشته خبرگزاری رویترز، دادن صلاحیت های زیاد به قوماندانانی که در مناطق کوهستانی و بی کنترول فعالیت دارند، مشکلات را بیشتر خواهد ساخت.

کارشناس امور دفاعی در پاکستان طلعت مسعود می گوید که دادن این گونه اختیارات به قوای پاکستان در سرحدات خطرناک می باشد و شاید عواقب غیر قابل پیشبینی داشته باشد.
XS
SM
MD
LG