لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۵ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۷:۳۶

برنامه های تشویقی برای بازیکنان فوتبال و کریکت روی دست است


محمد ظاهر اغبر رییس کمیته ملی المپیک
محمد ظاهر اغبر رییس کمیته ملی المپیک
مسوولان کمیته ملی المپیک افغانستان پیروزی های اخیر ورزشکاران افغان به خصوص تیم ملی فوتبال کشور را بی سابقه و تاریخی خوانده و می گویند که برای تشویق این تیم ها برنامه های متعدد در نظر گرفته شده است.

محمد ظاهر اغبر رییس کمیته ملی المپیک، به روز شنبه در صحبت با رادیو آزادی گفت که پس از راه یافتن تیم فوتبال کشور به دور نهایی جام کنفدارسیون جنوب آسیا، رییس جمهور کرزی و مارشال فهیم معاون اول وی با فوتبالران افغان صحبت تلیفونی کرده و آنان را تشویق کردند.

به گفته آقای اغبر برعلاوه سایر برنامه های تشویقی، پس از بازگشت این ورزشکاران به کشور، شخص رییس جمهور و معاونش نیز با آنان دیدار خواهند کرد:
«ما برنامه داریم که این ها را خوبتر مورد نوازش قرار می دهیم. همین اکنون یک تیم را موظف ساختیم تا به هندوستان بروند و در این مسابقه حضور داشته باشد و همچنان مکافاتی را که از طرف ریاست جمهوری افغانستان و سایر نهاد به خصوص امنیت ملی اهدا شده آن را هیات ما به ورزشکاران برساند. مسلماً پس از بازگشت این ورزشکاران رییس جمهور، معاون اولش، اعضای پارلمان و سایر اراکین بلند رتبه آنان را ملاقات می کنند.»

تیم ملی فوتبال افغانستان در جام کشورهای جنوب آسیا که به میزبانی هند برگزار شده درخشش خوبی داشت. برای نخستین بار تیم ملی فوتبال افغانستان توانست در دور نهایی این مسابقات راه یابد و قرار است به روز یکشنبه در برابر تیم میزبان به رقابت بپردازد.

مسوولان کمیته المپیک افغانستان یکی از عوامل این پیروزی های ورزشکاران افغان را فراهم کردن امکانات و زمینه های بیشتر از سوی حکومت و این اداره عنوان می کنند.

اما شماری از فوتبالران افغان که فعلاً در هند به سر می برند، از عدم توجه لازم حکومت افغانستان و کمیته ملی المپیک شکایت داشته و می گویند که در مقایسه با ورزشکاران سایر کشورها امکانات آنان بسیار اندک و ناچیز است.

از سوی دیگر تیم ملی کریکت افغانستان هم در مسابقات 20 آوره آسیایی که در نیپال راه اندازی شده، پیروزی های چشمگیر داشت و توانسته است خود را به دور نهایی این مسابقات برساند.

تیم ملی کریکت افغانستان در مسابقه نهایی این رقابت ها به روز یکشنبه در برابر تیم کریکت هانک کانگ بخت آزمایی می کند.

فرید هوتک سخنگوی کریکت بورد افغانستان ابراز امیدواری می کند که تیم ملی کریکت کشور در این مسابقه نیز به پیروزی دست یابد.

با وجود امکانات اندک، ورزشکاران افغان در سال های اخیر پیروزی ها و پیشرفت های چشمگیری به سطح منطقه یی و جهان در رشته های مختلف ورزشی به خصوص کریکت، تی کواندو، کراته و فوتبال داشته اند.

با این حال بسیاری افغانها از دولت افغانستان می خواهند تا به ورزشکاران توجه بیشتر کرده و امکانات بهتر را برای آنان فراهم کند تا در آینده نیز دست آورد های خوبی در مسابقات جهانی داشته باشند.


سید فتح محمد بها
XS
SM
MD
LG