لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۱۰ ثور ۱۴۰۴ کابل ۱۱:۴۴

برای اطفال زندانی لباس های زمستانی توزیع شد


به تعداد 32 زندانی زن همراه با 20 طفل شان از کمک های دفتر جرمن اگرو اکشن یا مبارزه با گرسنگی مستفید شدند. شماری از این زندانیان زن گفتند: قبل از اینکه برای شان کمپل، لباس های زمستانی و پوشاک توزیع شود برای پوشیدن در زمستان کالا نداشتند آنها از دیگر دفاتر خیریه نیز تقاضا کردند تا برای شان در زمستان کمک نمایند.

بعد از ظهر روز پنجشنبه به دعوت مسوول دفتر جرمن اگرو اکشن یا مبارزه با گرسنگی به محبس اناثیه شبرغان رفته بودم موضوع اصلی توزیع مواد کمکی برای زندانیان زن و اطفال شان بود که این روز ها در بسیاری قریه های شهر شبرغان توزیع می شود.

به نظرم توزیع مواد ارزش خبری چندان برایم نداشت اما بازی های اطفال و ترانه های کودکان زندانی در محوطه زندان برایم بسیار جالب بود. در این زندان در حال حاضر 32 زن همراه با 20 طفل در این سرمای سرد زمستان زنده گی می کنند.

جنرال عبد الله عزیزی مدیر محبس شبرغان می گوید، برای اطفال این زندانیان کودکستان هم اعمار شده در آینده نزدیک افتتاح خواهد گردید.

انجنیر حسین سعیدی مسوول بخش توزیع مواد کمکی دفتر جرمن اگرو اکشن گفت:
تمام زندانیان زن همراه با اطفال شان از کمک های زمستانی این دفتر بر خوردار شدند. چند تن از زندانیان زن که از کمک های این دفتر مستفید شدند وضعیت شان در زندان چندان خوب نبود و از نبود پوشاک خیلی ها غمگین بودند حالا که کمک های زمستانی برای شان صورت گرفته اظهار خرسندی می کردند.

مدینه و زهره دو تن از اطفال زندانی که خریطه کمکی را در دست گرفته اظهار خوشی می کردند یکی از آنها گفت:
مادرم 20 سال در اینجا بندی است من همرای مادرم در این زندان بسر می برم حالا که برایم کمک صورت گرفته خوش هستم. با آنکه برای خانم ها و یک تعداد اطفال زندانی پوشاک و لباس های زمستانی از سوی دفتر جرمن اگرو اگشن یا مبارزه با گرسنگی توزی گردید و اطفال و خانم ها در مجموع بسیار خوشی می کردند اما باز هم محیط زندان زندان است.


گزارشگر: محمد عالم رحمانیار
XS
SM
MD
LG