لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۵ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۵۸

«فرمان حامد کرزی را باید به فال نیک گرفت»


روزنامه های چاپ امروز کابل در کنار مسایل دیگر، بیشتر روی فرمان اخیر رییس جمهور کرزی که به منظور مبارزه علیه فساد اداری و حکومتداری خوب، صادر نموده، تبصره کرده اند.

ویسا
روزنامه غیر دولتی ویسا در سرمقاله امروز اش، این اقدام رییس جمهور کشور را یک اقدام خوب و بزرگ توصیف کرده و نوشته است که باید موضوع را به فال نیک بیگرند.

روزنامه همچنان نوشته است که با این فرمان رییس جمهور کشور، مردم امیدوار به آینده خوب شده اند و امید که این امیدواری مردم به نا امیدی مبدل نگردد.

در عین حال، ویسا در بخشی از مقاله اش پرسیده است که آیا رییس جمهور کرزی با کابینه فعلی اش توان تغییرات و انجام عملی کردن تصامیم که اتخاذ کرده دارد یا خیر؟

روزنامه در همین سرمقاله به جواب این موضوع پرداخته و گفته است که اگر رییس جمهور افغانستان می خواهد تصامیم اش عملی گردد، در کابینه فعلی تغییرات را به میان بیاورد، وزرای که قابل قناعت مردم نیستند، از وظایف شان برکنار نماید.

خدمتگار
روزنامه غیر دولتی خدمتگار همچنان در مورد فرمان جدید رییس جمهور کشور نوشته است که فرمان جدید ضمانت اجرایویی ندارد.

در عین حال خدمتگار نوشته است که این تصمیم رییس جمهور کرزی به هدف مبارزه با فساد اداری و به میان آوردن حکومتداری خوب امیدوار کننده است.

هیواد
روزنامه دولتی هیواد همچنان در صفحه نخست روزنامه اش روی فرمان رییس جمهور کرزی مطلبی را به نشر رسانده و نوشته است که برای از بین بردن فساد و حکومتداری خوب باید این فرمان عملی گردد.

در بخشی از مطلب این روزنامه آمده است که برای عملی ساختن این فرمان و مبارزه جدی با فساد باید تمام ادارات حکومتی افغانستان دست به هم بدهند.

هیواد همچنان نوشته است که طی چند سال گذشته حکومت افغانستان با جامعه جهانی روابط خوب را برقرار نموده اما موجودیت فساد اداری تمام روابط این کشور را با جامعه جهانی تحت شعا قرار داده است.

محور
روزنامه غیر دولتی محور در سرمقاله اش نوشته است که فساد اداری در کابینه حکومت افغانستان ریشه عمیق دارد و تا زمانی که در این کابینه تغییرات به میان نیاید، مبارزه و از بین بردن فساد کار نا ممکن است.

این روزنامه همچنان نوشته است که در این اواخر اداره عالی مبارزه با فساد اداری اعلام کرده است که برخی از وزیران کابینه حکومت افغانستان متهم به غصب زمین و فساد اداری می باشند اما در این مورد حکومت افغانستان تا اکنون هیچ اقدام نکرده است.

محور نوشته است تا زمانی که زورگویی از ادارات حکومتی افغانستان از بین نرود، مبارزه با فساد اداری کار مشکل است.

این روزنامه در یک مطلب جداگانه به فرمان روز گذشته رییس جمهور کرزی اشاره کرده و نوشته است به خاطر عملی کردن این فرمان اراده و قاطعیت نیاز می باشد.
XS
SM
MD
LG