لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۱۵ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۶:۵۵

«سخنان محمد محقق باعث ایجاد نقاق در کشور می شود»


روزنامه های چاپ امروز کابل در کنار مسایل دیگر روی ایحاد دفتر طالبان در ایران و همچنان قتل دست جمعی توسط پولیس محلی در ولایت ارزگان تبصره کرده اند.

اراده
روزنامه غیر دولتی اراده در صفحه اول اش مطلبی را روی ایجاد دفتر طالبان در تهران و زاهدان ایران به نشر رسانده است.

نوسیده این روزنامه نوشته است که ایران با ایجاد دفتر برای طالبان در خاک آن کشور تلاش می کند که بر ضد امریکا و سند استراتیژیک میان افغانستان و امریکا کار نماید.

این روزنامه همچنان نوشته است که زاهدان ایران با افغانستان و کویته پاکستان هم سرحد می باشد و طالبان به صورت آزادانه می تواند از طریق کویته وارد ایران شوند.

این روزنامه در یک مطلب جداگانه روی حمله مسلحانه پولیس محلی بالای مردم عام در ولایت ارزگان مطلبی را به نشر رسانده است.

اراده در این مطلب از حکومت افغانستان به خصوص وزارت داخله کشور و حقوق بشر انتقاد کرده و نوشته است که تا اکنون این نهاد ها در مورد حادثه ارزگان جواب ارایه نکرده اند.

سرنوشت
روزنامه غیر دولتی سرنوشت مطلبی را روی ایجاد مشکلات از سوی پولیس محلی در برخی از ولایات کشور نیز به نشر رسانده است.

این روزنامه نوشته است که حکیم شجاعی یک تن از قوماندانان پولیس محلی در ولایت ارزگان 20 تن از افراد ملکی را به ضرب گلوله به قتل رسانده است.

به باور نوسینده این مطلب، در حال حاضر پولیس محلی مشکلات زیاد را برای مردم در ولایات کشور ایجاد کرده است.

در عین حال این روزنامه از وزارت داخله کشور خواسته است تا به هدف جلوگیری از این گونه فعالیت های پولیس محلی، اقدامات جدی را روی دست گیرد.

این روزنامه در یک مطلب جداگانه روی اظهارات اخیر احمد رشید یک ژورنالیست و نویسنده پاکستانی تبصره کرده و نوشته است که آقای رشید گفته است که طالبان علاقمند به صلح و گفتگو با امریکا در این خصوص شده اند.

این روزنامه به نقل از آقای رشید نوشته است که رییس جمهور ایالات متحده امریکا به خاطر اینکه در آینده نزدیک انتخابات ریاست جمهوری را پیش رو دارد در این مورد نمی خواهد صحبت نماید تا ناتوانایی رییس جمهور امریکا بر ملا نگردد.

ویسا
روزنامه غیر دولتی ویسا در سرمقاله اش به نقل از حاجی محمد محقق عضوی جبهه ملی نوشته است که اگر حکومت افغانستان به تامین امنیت سرک بامیان- کابل و بازسازی سرک های غرب کابل توجه نکند، آنان در اعتراض این کار به جاده ها می برایند.

این روزنامه این اظهارات آقای محقق را به باد انتقاد گرفته نوشته است که این حرف ها باعث ایجاد نفاق و تفرقه میان مردم در کشور می گردد و باید از بیان همچون حرف ها جلوگیری به عمل آید.

ویسا همچنان نوشته است که باید بزرگان اقوام در کشور متوجه این گونه حرف ها باشند و نگذارند که کشور با چنین حرف ها دوباره به چند فرقه و چند بخش تقسیم گردد.

هیواد
روزنامه دولتی هیواد در سرمقاله اش روی حملات راکتی پاکستان بر مناطق شرقی افغانستان مطلبی را به نشر رسانده است.

روزنامه همچنان در این سرمقاله نوشته است که حکومت افغانستان باید جلو این حملات پاکستان را بگیرد و نگذارد که مردم مناطق شرقی کشور بیشتر از این دچار رنج و تکلیف گردند.

هیواد همچنان از جامعه جهانی و کشور های که با افغانستان قراردادهای درازمدت استراتیژیک دارند خواسته است که به خاطر حل این مساله اقدام نمایند.
XS
SM
MD
LG