لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
پنجشنبه ۱۱ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۰:۱۵

اولین نمایشگاه مشترک صنایع افغانستان و ایران در کابل برگزار شد


اولین نمایشگاه مشترک افغانستان و ایران به روز چهارشنبه در شهر کابل برگزار گردید.

در حالی که مقام های وزارت تجارت و صنایع افغانستان از کاهش سطح تولیدات و محصولات افغانستان سخن می زنند، اما ابراز امیدواری کرده اند که برگزاری همچو نمایشگاه های مشترک بتواند سبب ازدیاد صادرات افغانستان به کشور های دیگر شود.

صدرالدین سحر معین وزارت تجارت و صنایع افغانستان که در محفل افتتاح این نمایشگاه به روز چهار شنبه شرکت داشت گفت، که راه اندازی چنین نمایشگاه های مشترک می تواند، علاوه بر آن که روابط تجارتی میان دو کشور را انکشاف دهد، سطح تولیدات و صادرات محصولات افغانستان را نیز بلند ببرد.

« ما باید از این نمایشگاه بی آموزیم، نه تنها از وسایل و تولیدات کشور های دیگر استفاده کنیم، بلکه باید در کشور خود این توانایی را پیدا کنیم، دست به کار شده از واردات به تولیدات پیش برویم. امیدوار هستیم در سال های آینده در اثر زحمت کشی های مردم و پلانی را که حکومت در نظر دارد بتوانیم که سطح تولیدات خویش را بلند ببریم. »

نمایشگاه مشترک میان افغانستان و ایران به همکاری اتاق تجارت و صنایع افغانستان به روز چهار شنبه در کابل افتتاح و برای سه روز ادامه دارد. در این نمایشگاه بیست و پنج شرکت تولیدی افغان و به تعداد سی و هشت شرکت تولیدی ایرانی که در بخش های مختلف فعالیت دارند، تولیدات شان را به نمایش گذاشته اند.

در عین حال علی صفر زاده رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت ولایت خراسان ایران در این نشست با تاکید بر همکاری های تجارتی میان افغانستان و ایران گفت، که برگزاری همچو نمایشگاه های مشترک می تواند سبب بهبود روابط تجارتی و اقتصادی میان دو کشور گردد.

« بازدید هیات های تجاری ایران و افغانستان، به همین شکل برگزاری نمایشگاه های اختصاصی و حضور در نمایشگاه های تخصصی طرفین، تجارت میان دو کشور را که در حال افزایش است تقویت می بخشد، با آنهم در مورد برخی از همکاری های مشترک و سرمایه گذاری ها مجدداً تاکید می ورزیم. »

مسوولین اتاق تجارت و صنایع افغانستان نیز برگزاری نمایشگاه مشترک افغانستان و ایران را گام مهمی در راستای تقویت همبستگی اقتصادی دو کشور دانسته و ابراز امیدواری می کنند که برگزاری این گونه نمایشگاه های مشترک بتواند در توسعه و رشد اقتصادی کشور اثر گذار باشد.

در گذشته افغانستان نیز همچو نمایشگاه ها را به هدف تقویت و رشد اقتصاد کشور در داخل و بیرون از کشور برگذار کرده است.


سحر لیوال
XS
SM
MD
LG