لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲۵ حوت ۱۴۰۳ کابل ۱۰:۰۲

تاثیرات منفی بلند رفتن سن و مجرد ماندن دختران


در برنامهء کنونی زن و زنده گی بر عواملی كه دختران در سن بالا در خانه پدر می مانند و پیامد های ناخوش آیند که پدیده مجرد زیستن قطعی می‌تواند برای دختران را در برداشته باشد، بحث می کنیم. بالا رفتن سن ازدواج و حتی مجرد ماندن دایمی دختران چه تاثیرات و صدمه های اجتماعی و روانی را برایشان در پی خواهد داشت؟

چه راهکارهای را می توان برای كاهش زمینه های افزایش سن ازدواج در بین دختران و همچنین تخفیف پیامدهای مجرد ماندن دایمی برای آنان ارایه داد؟ برای دریافت پاسخ به این سوالات برنامهء زن و زنده گی را دنبال نمایید. درنگی بر یکی دو رویداد مهم هفته در رابطه به زنده گی زنان نیز خواهیم داشت.

گاهی در برخی از خانواده ها حق تلفی ها در برابر دختران خانواده به حدی می رسد که شماری از دختران اجازه نمی یابند به دلخواه خود و در وقت معین ازدواج کنند. چنین شرایط وابسته به عواملی است که دست به دست هم داده و موجب افزایش سن ازدواج دختران شده است و حتی مجرد ماندن دایمی آنان را سبب می گردد.

در بسیاری از خانواده ها با وجودی که دخترانشان سن و سال مناسب برای ازدواج دارند، با مخالفت خانواده رو به رو می شوند. طوری که به خواستگارهای دختر جواب رد داده می شود به دلیل اینکه حق اول از پسر خانواده است و تاوقتی که پسر عروسی نکند دختر نباید ازدواج نماید.

گاهی نیز در کنار بعضی از مشکل پسندی و خواست های بلند دختر و یا خانواده ء دختر، بی توجهی و بی پروایی و عدم مسوولیت پذیری بزرگان خانواده نیز امکان دارد مانع ازدواج دختر و تحمیل مجرد زیستن بر وی گردد.

گفتنی است دختران و پسران جوان، در فراز و نشیب زندگی نیازمند محیطی امن و پایگاهی عاطفی هستند و بهترین فرد برای تأمین این نیاز، همسر است.

please wait

No media source currently available

0:00 0:14:26 0:00
لینک مستقیم

تهیه کننده: عفیفه ساکب نیازی
XS
SM
MD
LG