لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۱۰ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۲:۲۳

عزیز: از خاک پاکستان برای مختل کردن انتخابات افغانستان استفاده نمی گردد


مشاور امنیت ملی و امور خارجی نواز شریف می گوید، حکومت پاکستان اجازه نمیدهد که از خاک کشورش برای مختل کردن پروسه انتخابات افغانستان استفاده گردد.

وی همچنان افزوده است که پس از خروج بخش عظم نیرو های خارجی از افغانستان، امکان تشکیل حکومت از سوی طالبان در آنکشور وجود ندارد.

سرتاج عزیز این را روز گذشته در اسلام آباد طی یک کانفرانس که از سوی انجمن صلح منطقوی یا "ریجنل پیس فارم" برگزار گردید اظهار داشت.

سرتاج عزیز مشاور امنیت ملی و امور خارجی صدراعظم پاکستان همچنان گفته است که کشورش در انتخابات آینده ریاست جمهوری افغانستان کدام کاندید مورد نظر نداشته بلکه خواهان افغانستان با ثبات و مستحکم می باشد.

سرتاج عزیز روابط میان پاکستان و افغانستان را مثبت ارزیابی کرده گفته است که هر دو کشور همسایه دارای روابط نزدیک با هم بوده و خواهان صلح و ثبات در منطقه هستند:

« از شش هفت ماه به اینسو روابط میان افغانستان و پاکستان بهبود یافته است و این همه بخاطر پالیسی که ما در انتخابات آنکشور کدام کاندید مورد نظر نداشته و در مسایل داخلی آن مداخله نمی کنیم صورت گرفته است. »

مشاور امنیت ملی و امور خارجی نواز شریف افزوده است، قرار است عنقریب یک اجلاس به سطح وزاری مالیه هر دو کشور در اسلام آباد برگزار گردد.

این در حالی است که سرتاج عزیز بتاریخ بیست هفتم جنوری سال جاری میلادی در جریان دیدارش با مقام های امریکایی در واشنگتن گفته بود که طالبان افغان مایل به مذاکرات با حکومت فعلی افغانستان نیستند.

اما شورای عالی صلح افغانستان این ادعای سرتاج عزیز را در آن زمان رد کرده گفته بود که تماس های آنان هم اکنون نیز با برخی از طالبان وجود دارند.

مقام های افغان بار ها اسلام آباد را به داشتن پالیسی دوگانه در قبال افغانستان متهم کرده اند اما مقام های پاکستانی همهء اتهامات را رد کرده و تلاش دارند تا پاکستان را همسایه صادق افغانستان معرفی کنند.


فرشته نگاه، پشاور
XS
SM
MD
LG