لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۵ ثور ۱۴۰۴ کابل ۱۱:۱۴

شورای همبستگی اقوام افغانستان حمایت اش را از داکتر عبدالله اعلان کرد


در دهمین روز مبارزات انتخاباتی نامزادان ریاست جمهوری سال آینده، شورای همبستگی اقوام افغانستان حمایت اش را از نامزدی داکتر عبدالله عبدالله اعلام کرد.

غازی نواز تنی رییس این شورا در یک گردهمایی که به روز سه شنبه در شهر کابل برگزار شده بود، گفت که آنان از کاندیدی حمایت خواهند کرد که برای تامین منافع ملی، تطبیق عدالت اجتماعی و برخلاف تبعیض بین اقوام با جدیت مبارزه نماید.

آقای تنی می گوید که در نتیجه بررسی های اعضای این شورا و در مشاورت با بزرگان اقوام مختلف کشور این تصمیم را گرفتند تا از داکتر عبدالله حمایت کنند:

« ما برای تحکیم وحدت ملی در کشور داکتر عبدالله عبدالله را انتخاب کردیم زیرا یک دیپلومات خوب است و می تواند پالیسی های خوبی را در قبال همسایه گان افغانستان ترتیب نماید. ما پس از ارزیابی های زیاد فیصله کردیم که در انتخابات پیشرو داکتر عبدالله عبدالله می تواند یک کاندید منتخب ما باشد و ما از وی حمایت می کنیم. »

آقای تنی افزود که شورای همبستگی اقوام افغانستان، در سال 2004 میلادی ایجاد شده که هزاران تن از طرفداران آن را عمداً اقوام ولایات جنوبی افغانستان تشکیل می دهند.

از سوی هم داکترعبدالله عبدالله نامزد ریاست جمهوری که خود نیز در این نشست حضور داشت گفت که در صورت برنده شدن در انتخابات، روی اصلاحات نظام و کارهای بنیادی در کشور تمرکز خواهد نمود:

« در مورد انتخابات می خواهم مکرراً بگویم که حکومت وظیفه دارد تا در انتخابات سال آینده بی طرف بماند. مقامات بلند رتبه تا پایین رتبه نباید از وسایل دولتی به نفع و یا برخلاف یک کاندید مشخص استفاده کنند. هر قدم ما باید نمونهء برای پیشرفت باشد نه اینکه برای به عقب باز گردیم. »

داکتر عبدالله عبدالله در حالی که یکبار دیگر روی شعار اعتدال و برابری تاکید می کرد از حکومت افغانستان خواست تا بی طرفی اش را در پروسهء انتخابات حفظ نماید.

این در حالیست که رییس جمهور کرزی به روز یکشنبه در جلسه شورای وزیران به تمام کارمندان دولتی به خصوص والیان و وزرای کابینه دستور داد تا از امکانات دولتی به نفع هیچ نامزدی استفاده نه نمایند.


ویدا بره کی
XS
SM
MD
LG