لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۳۱ حمل ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۰۹

باشنده های ولسوالی ده سبز، از نامزدی عبدالله عبدالله حمایت کردند


عبدالله عبدالله یکی از نامزدان ریاست جمهوری افغانستان به روز چهارشنبه به ولسوالی ده سبز رفته و از سوی باشنده گان آن ولسوالی مورد حمایت قرار گرفت.

شوراهای مردمی و جوانان این ولسوالی در یک گردهمایی با حضور تعداد زیادی از باشنده های ده سبز عبدالله عبدالله را شخص مجاهد و مناسب برای ریاست جمهوری آیندهء کشور خواندند.

میر افضل رییس شورای مردمی ولسوالی ده سبز در مورد چنین گفت:
« ما اهالی کابل، شوراهای مجاهدین، شورای های مردمی و جوانان از تیم اصلاح و همگرایی به رهبری داکتر عبدالله عبدالله مجاهد و معاونین شان حمایت و پشتیبانی می نماییم و نمیگذاریم که بار دیگر تقلب بالای ما حکومت کند. »

این شورا همچنان از عبدالله عبدالله خواست تا در صورت برنده شدن در جهت تامین امنیت و حقوق همهء مردم کشور توجه جدی کند.

باشنده گان ولسوالی ده سبز از عدم استملاک زمین های شان ظرف چند سال گذشته از سوی حکومت و برخی مشکلات دیگر شکایت دارند.

در این گردهمایی بر علاوه باشنده گان ولسوالی ده سبز شماری از نماینده گان مردم در ولسی جرگه، اهالی ولسوالی های قره باغ، کوه صافی و برخی مناطق دیگر نیز حضور داشتند.

عبدالله عبدالله در این گردهمایی گفت اگر در انتخابات پیروز شد روی افزایش نقش مجاهدین در حکومت، تحکیم وحدت ملی، تامین روابط با جهان و کشورهای همسایه و رشد اقتصاد کشور توجه می کند.

وی همچنان تاکید کرد که حکومت وی مردمی و در خدمت مردم خواهد بود:
« شما یک شهر بسیار زیبا را در اینجا خواهید دید که همه شما به خوشی و آرامی و با عزت در آنجا زنده گی کنید و لذت ببرید تعهد ما در این قسمت تعهد محکم است همانطور در ساختن شهر و حق شما بلاخره همه حرف ما بالای حق مردم است. »

آقای عبدالله همچنان باور دارد که هرگاه حکومت فعلی به مجاهدین توجه می کرد، امنیت در کشور تامین میبود و نیازی به حضور نیروهای خارجی دیده نمی شد.

پس از آغاز برنامه های انتخاباتی نامزدان ظرف یک ماه گذشته حمایت های مردمی از آنان در مناطق مختلف کشور صورت گرفته و آنان به مردم در جهت رسیده گی به مشکلات شان وعده می دهند.

اما روشن نیست که این نامزدان از کدام امکانات و چه طریقی به این خواست ها رسیده گی کرده و به مشکلات مردم کشور پایان خواهند داد.


جاوید حسن زاده
XS
SM
MD
LG