شاهددخت هندیا دختر شاه امان الله می گوید، از یک سال بدینسو ملکیت مادرش از سوی زورمندان غصب می شود.
شاهددخت هندیا هشدار می دهد، در صورتیکه جلو غصب زمین های مادرش ملکه ثریا از سوی حکومت گرفته نشود، اعتراض های مدنی را آغاز خواهد کرد.
خانم هندیا به روز سه شنبه در یک نشست خبری گفت، تپه بلند دراز مربوط حوزه هفدهم شهر کابل که ملکیت مادرش می باشد از سوی برخی از زورمندان غصب می شود.
وی همچنان گفت، در این مورد به ارگان های مربوط به شکل کتبی شکایت کرده اما تا کنون از سوی آنها در زمینه کدام اقدام صورت نگرفته است:
" پیش از این یکبار رفته بودم به یک آدم جوان تفنگ پُشت سر من گذاشت و گفت اگر بیرون شوی ترا می کشیم، ما نرفتیم آنها مرتب کار شان را دوام دادند حالی از وزارت داخله، از ریاست عمومی امنیت ملی خواهش می کنم که هر چی زودتر جلو غاصبین را بگیرند صدای خود را به سطح ملی و بین المللی بلند می کنم و حرکت مدنی راه می اندازم."
شاهدخت هندیا می گوید، در مورد ملکیت مادرش در کاریزمیر با رییس جمهور کرزی نیز صحبت کرده و آقای کرزی یک هیأت را که متشکل از شش ارگان دولتی می باشد توظیف کرد تا این مسأله را بررسی نماید.
به گفته خانم هندیا، هیأت موظف تثبیت کرد که ده ها جریب زمین در کاریزمیر ملکیت شخصی ملکه ثریا بوده است و به ارگان های امنیتی پیشنهاد کرد تا جلو غصب آن را بگیرند.
دختر شاه امان الله می گوید، غاصبین از 28 اسد که روز رخصتی عمومی به مناسبت استرداد استقلال افغانستان بود سوء استفاده کرده و صدها جریب زمین را در آن منطقه غصب کرده اند.
به اساس معلومات وکیل مدافع خانم هندیا، به نام شاه امان الله و خانواده اش در مناطق ریشخور، گلباغ، سیدان و کاریزمیر ولایت کابل دو هزار جریب زمین وجود دارد.
در همین حال قوماندانی امنیه کابل در صحبت با رادیو آزادی در این مورد ابراز بی خبری کرده می گوید، هر زمانیکه به طور رسمی نزد آن ها شکایات صورت گیرد، در مورد اقدام می کنند.
سید گل آغا روحانی معاون قوماندانی امنیه کابل در این مورد گفت:
" در این مورد برای ما کسی چیزی نگفته آن ها نزد ما نمایندهء خود را روان کنند که این زمین های ماست، کسی آن را غصب کرده، ما عاجل اجراآت می کنیم."
این اولین بار نیست که در افغانستان از سوی زورمندان ملکیت شخصی مردم غصب می شود، بلکه در جریان سیزده سال گذشته در کابل و ولایات افغانستان هزاران جریب زمین و ملکیت های مردم غصب شده است.
شماری از مقامات افغان می گویند که حتی در بسیاری مناطق این کشور افراد زورمند زمین ها و ملکیت های دولتی را نیز غصب کرده و قباله های جعلی هم بدست آورده اند.
فرشته ندا