لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۷ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۳۴

از وقوع سه حملهء انفجاری در ولایت فاریاب جلوگیری شد


مل پاسوال عبدالنبی الهام قوماندان امنیهء ولایت فاریاب در یک نشست خبری به رسانه ها گفت، امروز از وقوع سه حملهء انفجاری در نقاط مختلف ولایت فاریاب جلوگیری به عمل آمد.

آقای الهام با اظهار اینکه در مورد اول مواد انفجاری دریک پایه لودیسپیکرجا به جا شده بود که توسط منسوبین ریاست امنیت ملی کشف وبه دست آمد، گفت:

"قوای مسلح ما درمرکزو ولسوالی های ما کاملاً مسلط هستند. دشمن تلاش های خودرا کرد، اما شکرالحمدالله نتوانست که حتی بینی کسی را خون کند. ما ماین ها را کشف کردیم . دشمن مواد انفجاری را در یک پایه لودسپیکرجاسازی نموده بود و آن را درجنگلهء یک عراده موترگذاشته، می خواستند آن را به شهرمیمنه انتقال دهند. خوشبختانه توسط منسوبین بیدارامنیت ملی و پولیس ملی کشف و به دست آمد."

قوماندان امنیهء ولایت فاریاب همچنان با ابراز اینکه دوعدد ماین ازمربوطات ولسوالی خانچارباغ فاریاب نیز کشف وخنثی شده است، گفت:

«در ولسوالی خانچارباغ هم دشمن دوعدد ماین را درمسیرراه جا به جا کرده بود که توسط پولیس قهرمان کشف وخنثی شد."

قوماندان پولیس فاریاب اضافه نمود که روز اول عیرقربان درین ولایت بدون وقوع کدام حادثه سپری شد.

عبدالنبی الهام قوماندان امنیهء ولایت فاریاب گفت:

"شکرالحمدالله تابه همین لحظه که باشما صحبت می کنم، خیر و خیریت است درهمهء ولسوالی ها و در مرکز نمازعید به خوبی سپری شد و تا همین لحظه هیچ واقعهء رخ نداده است. من ازفعالیت قوای مسلح خود تشکری می کنم به خصوص ازاردو، پولیس و امنیت ملی و به شکل خاص از ملت خود که درقسمت تامین امنیت با ما همکاری و ما کمک کردند."

این در حالیست که ساکنین ولایت فاریاب نیز از نیروهای امنیتی تقاضا دارند تا صلح و امنیت پایدار را در ولایت شان تامین کند.

XS
SM
MD
LG