لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
دوشنبه ۸ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۲:۳۷

سرک خونین در کابل


واشنگتن پوست

روزنامه واشنگتن پوست در آستانه خروج نیرو های امریکایی از افغانستان به مشکلات فراه راه تامین امنیت در این کشور اشاره کرده و یک مطلب را در مورد یک سرک کابل نشر کرده که به نوشته روزنامه در این سرک حملات زیادی رخداده و مردم آن را سرک خونین یاد می کنند.

واشنگتن پوست می نویسد که نیرو های امنیتی افغان در چهار راهسرک کابل- جلال آباد ایستاده اند، هر عراده موتر را تلاشی می کنند و مردم را که از سرک عبور می کنند به دیده شک و تردید می نگرند.

این روزنامه نوشته است که در امتداد این سرک، گرین هوس اقامت گاه قراردادیان خارجی نیز موقعیت دارد که از تدابیر شدید امنیتی بر خوردار است و تا حال حملات زیادی آنجا صورت گرفته اند.

به نوشته واشنگتن پوست با عبور از امتداد این سرک خونین به خصوص از قسمت های که شاهد حملات زیادی بوده، می توان درک کرد که تامین امنیت در کابل در شرایط فعلی که نیرو های امریکایی و دیگر قوای بین المللی در حال خروج از افغانستان اند چقدر دشوار است.

این روزنامه می نویسد که در اینجاتفکیک میان افغان های عادی و دشمن دشوار است.

در مطلب واشنگتن پوست آمده است که کابل طی سه هفته اخیر شاهد حملات بی سابقه طالبان بود و این مساله در میان افغان ها و خارجی ها نگرانی را به میان آورد و برخی از آنها به این نتیجه رسیدند که به طور موقت این شهر را ترک کنند و یا هم در مورد بیرون شدن از آن فکر نمایند.

نیویارک تایمز

روزنامه نیویارک تایمز در یک مطلب تحت عنوان "عقب نشینی" می نویسد که رییس جمهور بارک اوباما نسبت به هر کسی دیگر اراده قوی اش را برای خروج از افغانستان اظهار کرده بود.

به نوشته نیویارک تایمز، رییس جمهور اوباما در ماه می گذشته با این اعلان که 9800 سرباز امریکایی پس از ماه دسمبر سال جاری در افغانستان باقی می مانند و تمام عساکر ایالات متحدهدر پایان سال 2016 میلادی از این کشور خارج می شوند گفت، حالا زمان آن است که صفحه تاریخ را ورق زنیم.

نیویارک تایمز می نویسد، چنین به نظر می رسید که تا این اواخر این هدف در جایش باقیست اما از تغییر در این آخر ها در موضع اوباما و دیگر تحولات چنین بر می آید که امریکاییان بار دیگر در جنگ در افغانستان دخیل می شوند که به نوشته روزنامه این یک اشتباه بزرگ است.

XS
SM
MD
LG