لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
دوشنبه ۲۹ ثور ۱۴۰۴ کابل ۱۰:۰۲

صدیقی: تلاش میکنیم جلو تبلیغات مخالفین مسلح حکومت را بگیریم


مخالفین مسلح دولت در کنار جنگ های مسلحانه اکنون تلاش دارند تا از طریق رسانه های مربوط به آنان نیز بر ضد حکومت تبلیغ نمایند.

یکی از مناطقی که در آن بر ضد حکومت از طریق رادیو تبلیغات صورت می گیرد ولسوالی چرخ ولایت لوگر است.

صدیق صدیقی سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان روز یکشنبه به خبرنگاران گفت، در مورد نشرات رادیویی طالبان مسلح در ولایت لوگر گزارش های را بدست آورده اند و تلاش می کنند تا جلو آن را بگیرند:

"ما هم این معلومات را بدست داریم، همچون تبلیغات قبل از این هم انجام می شد تا ذهنیت های مردم را زیر فشار بیآورند، ببینیم که چه کرده می توانیم اما تلاش خواهیم کرد تا از این تبلیغات به نوع جلوگیری نمائیم."

آقای صدیقی گفت، مخالفین مسلح در مبارزات رو یا رویی با نیروهای امنیتی افغان شکست خورده اند و اکنون تلاش دارند تا با تبلیغات خویش ذهنیت مردم را تغییر بدهند.

محمد شفیق پوپل رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر نیز در صحبت با رادیو آزادی تائید کرد که نشرات رادیویی طالبان مسلح در ولسوالی چرخ این ولایت آغاز شده است.

به گفته وی، در ولسوالی چرخ تنها شماری از رادیو ها در امواج AM نشرات می کند اما رادیو های امواج FM و تلویوزیون ها در این ولسوالی نشرات ندارد.

در این حال شماری از باشندگان ولسوالی چرخ نیز نشرات رادیویی بر ضد حکومت افغانستان را تائید می کنند.

قبل از این مخالفین مسلح در برخی از مناطق با پخش شبنامه ها و از طریق صفحات انترنتی پیام های خود را نشر می کردند، اما این بار اول است که گزارش ها در مورد نشرات رادیویی آنها به نشر می رسد.

در این حال خلیل الله کمال ولسوال چرخ ولایت لوگر به رادیو آزادی گفت، مخالفین مسلح بشکل وقفه یی برنامه های رادیویی خود را در این ولسوالی نشر می کنند.

آقای کمال می گوید، این رادیو ها از خاک پاکستان بر ضد افغانستان نشرات دارند:

"دو، سه رادیو که از طریق پاکستان پخش می شود، اکثر آن بر ضد حکومت تبلیغات می کند، فریکونسی هایش به طور فعال در ولسوالی چرخ کار می کند."

ولسوال چرخ ولایت لوگر گفت، در این ولسوالی رادیو های سیار مخالفین مسلح دولت نیز وجود دارد که به نفع طالبان و بر ضد حکومت افغانستان تبلیغ می کند.

کارشناسان با در نظر داشت اهمیت تبلیغات رسانه یی، از حکومت می خواهند تا در این مورد اقدامات جدی را روی دست گیرد.

تمیم اخگر

XS
SM
MD
LG