لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۱۰ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۳:۱۴

کویته: اعتراض صد ها پشتون در پیوند به کشته شدن 19 مسافر


در پی کشته شدن چندین مسافر سرویس در بلوچستان پاکستان، صد ها تن از پشتون ها در اعتراض به این حادثه گفته اند تا زمانی که حکومت امنیت شان را تأمین نکند، اجساد را به خاک نخواهند سپرد.

افراد مسلح با حمله بر کم از کم دو سرویس در منطقۀ عمدتاً بلوچ نشین مستونگ دیروز نوزده مسافر را کشتند و بیست و پنج تن دیگر را ربودند.

معترضان امروز 16 تابوت وابسته گانشان را در مقابل خانۀ والی در شهر کویته مرکز ایالت نا آرام بلوچستان گذاشتند و از خاکسپاری شان خودداری کردند.

آنان می گفتند: تا حکومت امنیت شان را تأمین نکند، اجساد شان را به خاک نخواهند سپرد.

حادثه روز جمعه در منطقۀ عمدتاً بلوچ نشین مستونگ در ایالت بلوچستان رخ داد.

دو سرویس به سوی کراچی روان بودند که از سوی مردان مسلح متوقف شدند.

محمد یعقوب یکی از مسافران که در حملۀ مردان مسلح زخمی شده و توانسته از چنگ آنان فرار کند در صحبت با رادیو آزادی چشم دیدش را این گونه بیان می کند:

"ما را پایین کردند، شناسنامه های ما را گرفتند و به ما گفتند که در یک صف ایستاد شویم. همه مسافرین پشتون ها بودند. از ما پرسیدند که از کجاستیم. گفتیم از چمن. التماس کردیم که ما را رها کنند ولی به تیر اندازی شروع کردند و به سر مسافران با گلوله می زدند."

الله داد یک رهبر پشتون در محل به خبرگزاری اسوشیتدپرس گفته است: بازماندگان می گویند که افراد مسلح مسافران پشتون را از دیگران جدا می کردند و به آنها دستور می دادند که در یک صف بیایستند؛ اما مسافران بلوچ را اجازۀ فرار می دادند.

الله داد گفته است که مردان مسلح مسافران پشتون را به ضرب گلوله کشته اند.

رانندۀ یکی از سرویس ها به رادیو آزادی گفته است که مردان مسلح دزدان سر راه بودند.

اما هنوز به درستی روشن نیست که مردان مسلح کی بودند و هیچ گروهی هم مسوولیت این حادثه را به عهده نگرفته است.

نوازشریف صدراعظم پاکستان دستور داده که درین مورد باید تحقیق شود و عاملان به پنجۀ قانون سپرده شوند.

XS
SM
MD
LG