لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۳ جوزا ۱۴۰۴ کابل ۱۰:۴۷

میدان وردک: به حادثه ولسوالی جلریز، نباید شکل قومی داد


در بارهء حادثه کشته شدن تعدادی از پولیس محلی در جلریز باید تحقیقات عادلانه و ملی صورت گیرد و به آن شکل قومی داده نشود.

عطاالله خوگیانی سخنگوی والی میدان وردک این مطلب ر ا دیروز در صحبتی با رادیو آزادی بیان کرده گفت، به این حادثه به نظر ملی نگریسته شود:

" هر آنچه امکانی که در مرکز و ولسوالی در اختیار ما است، از هیچ پوسته امنیتی دریغ نکرده و کمک ها به زمان معین آن رسانده شده اند. اما مشکلات موجود اند و این هیات هم موظف بررسی این مشکلات است. ما فکر می کنیم که این هیات معلومات زیادی جمع آوری کرده باشد که ما هم چینین توقعی داریم. "

این حادثه واکنش های را در پی داشت.

مقامات بلند رتبه حکومت، اعضای شورای ولایتی میدان وردک، فعالان مدنی و سیاسی، ادارات امنیتی این ولایت را به عدم رساندن کمک به موقع به پولیس محلی جلریز، متهم کرده اند.

سخنگوی والی میدان وردک می گوید، هیات اعزامی ریاست جمهوری تحقیقات اش را تکمیل و دیروز دوباره به کابل برگشت.

یوسف پشتون ریاست این هیات را به دوش داشته و در جمع آن نماینده گان ارشد وزارت های دفاع و داخله و ریاست امنیت ملی افغانستان، شامل اند.

عطالله خوگیانی گفت، فهرست از مشکلات به صورت کتبی از سوی، رهبری، مقامات و شورای ولایتی و همچنان بزرگان قومی به هیات سپرده شده اند:

" این مشکلات در چندین بخش موجود اند، یکی از این مشکلات عدم رساندن کمک به موقع بوده، عدهء به عدم همکاری مردم محل با پولیس اشاره کرده اند و همچنان بعضی ها از کمبود سربازان در پوسته های امنیتی به هیات گفته اند.

ما هم انتظار می کشیم که هیات چگونه فیصله می کند، اما خواست مقام ولایت این است که هر فیصلهء که گرفته می شود، باید عادلانه و به گونهء ملی باشد و هم شکل قومی به آن داده نشود. "

نتایج بررسی هیات حقیقت یاب ریاست جمهوری در مورد حادثه جلریز تاکنون اعلان نشده است.

XS
SM
MD
LG