لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۲۸ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۲:۳۳

ورود اتباع یمن، پاکستان و ایران به لبیبا ممنوع شد


حکومت لیبیا ورود شهروندان یمن، پاکستان و ایران را به این کشور منع کرده است.

پیش ازین حکومت لیبیا صدور ویزه برای سودانی ها، بنگله دیشی ها، فلسطینی ها و سوری ها را نیز منع قرار داده است.

اردوی لیبیا در یک اعلامیه گفته است: حکومت لیبیا ورود یمنی ها، پاکستانی ها و ایرانی ها به یمن را هم منع کرده است.

پس از آنکه یکسال پیش یک گروه رقیب طرابلس را تصرف کرد،

عبدالله الثنی، صدراعظم لیبیا رهبری یک ساحهء کوچک را در شرق لیبیا به دست گرفت.

او در آنجا پارلمان و حکومتی را تشکیل داده که از سوی قدرت های بزرگ جهان به رسمیت شناخته نشده است.

حکومت الثنی و نیروهای امنیتی این کشور تنها قادر خواهند بود تا ممنوعیت ورود یمنی ها، پاکستانی ها و ایرانی ها را از طریق میدان های هوایی توبروک و لبراق در شرق لیبیا و سرحد زمینی با مصر به اجرا بگذارند.

جنرال خلیفه حفتر، قوماندان ارشد اردو و از متحدان الثنی فرمان ممنوعیت ورود این افراد به لیبیا را امضا کرده و در آن آمده که این اقدام بخاطر وضعیت امنیتی و نیاز برای حفظ امنیت و ثبات درین کشور صورت گرفته است.

در نسخۀ از این فرمان که در اختیار خبرگزاری رویترز قرار گرفته و از سوی یک مقام ارشد نظامی تائید شده، نیز آمده است که سودانی ها و بنگله دیشی ها اجازه ندارند تا وارد لیبیا شوند.

جنرال حفتر به طور مکرر شهروندان سودان، فلسطین و سوریه را به پیوستن با انصار الشریعه و دیگر گروه های اسلامی متهم کرده است.

یمنی ها نیز از سوی حفتر به پیوستن به اسلام گرایان متهم شده اند.

نیروهای انصار الشریعه در شهر شرقی بن غازی حضور دارند.

XS
SM
MD
LG