لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۲۹ حوت ۱۴۰۳ کابل ۰۸:۱۱

گاردین: UNHCR نتوانسته از مهاجرین افغان در پاکستان حمایت کند


گاردین

روزنامۀ بریتانیایی گاردین در مقالۀ در باره افغانستان در مورد آن عده از مهاجران افغان تمرکز کرده که به تازگی در نتیجۀ فشارهای پاکستان دوباره به افغانستان بازگشته اند.

گاردین به استناد گزارش دیده بان حقوق بشر نوشته است که کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نتوانسته با نکوهش کمپاین بدرفتاری پاکستان با مهاجران افغان از آنان حمایت کند.

در نتیجۀ این کمپاین، هزاران تن از افغان‌ها یا خود‌شان پاکستان را ترک کرده‌اند یا این که اخراج شده‌اند.

به گفته دیده بان حقوق بشر، حکومت پاکستان سال گذشته با افزایش فشار بر مهاجران افغان دستور داد که این‌کشور را ترک کنند.

در نتیجۀ فشارهای پاکستان از ماه جون سال گذشته به این سو، نزدیک به شش صد هزار افغان مجبور به ترک این‌کشور شده‌اند.

گاردین در ادامه نوشته‌است از هنگامی که پاکستان این را اعلام کرده‌است، مقام‌های پاکستانی به پالیدن خانه‌های افغان‌ها آغاز کرده‌اند.

به نوشته گاردین، قصه‌های از بدرفتاری پولیس پاکستان و نیز گرفتاری‌های خودسرانه نیز شنیده شده‌است.

روزنامه همچنین به گزارش‌های دست یافته که به اساس آن‌ها بسیاری از محله‌های که برای چندین دهه به افغان‌ها جای داده بود، به طور ناگهانی به آنان پشت کرده و قراردادهای خانه‌ های شان را فسخ کرده‌اند.

دیده بان حقوق بشر در گزارش خود در مورد مهاجران اخراج شده از پاکستان نوشته است که کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان باید روند اخراج افغان‌ها را ازین کشور متوقف بسازد و بگذارد که افغان‌ها به خوشی خود ازین کشور بیرون شوند.

بسیاری از افغان‌های اخراج شده از پاکستان در داخل افغانستان هم با مشکلات زیاد رو به رو استند.

بسیاری ازین افغان‌ها به علت ناامنی‌ها به مناطق اصلی‌شان رفته نمی‌توانند و در حومه‌های شهرهای بزرگ در یک وضعیت بسیار ناگوار به سر می‌برند.

دیجیتال ژورنال

نشریۀ کانادایی دیجیتال ژورنال به کشته شدن غیر نظامیان افغان در ولایت هلمند توجه کرده و نوشته است که مقام‌ها و باشندگان محل مدعی اند که در ولسوالی سنگین این ولایت در بمباران هفته گذشته نیروهای امریکایی ۲۲ فرد ملکی که بسیاری‌شان زنان و کودکان اند کشته شده اما یک سخنگوی نیروهای امریکایی در افغانستان گفته‌است که در مورد این ادعاها تحقیق می‌کنند.

این در حالیست که هیئت معاونت سازمان ملل متحد یوناما در کابل هم روز یکشنبه تأیید کرد که درین بمباران هوایی حداقل هژده فرد ملکی کشته شده‌اند.

پیش ازین، مقام‌های هلمند گفته بودند که در نتیجۀ بمباران هوایی علیه اهداف طالبان در سنگین به مخالفان مسلح تلفات وارد شده‌است.

XS
SM
MD
LG