لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۱ حمل ۱۴۰۴ کابل ۰۶:۴۳

سرخط: حکومت به‌دست آوردن صلح از طریق جنگ را به‌طور جدی پیگیری کند


روزنامه‌های چاپ امروز کابل بیشتر روی حملات خونین کابل و عکس‌العمل‌ها در آن مورد و هم‌چنان بحث در رابطه به متوقف شدن صحبت‌های صلح با طالبان تمرکز نموده‌اند.

  • سرخط

روزنامه سرخط در سرمقاله‌اش در مورد اظهارات اخیر رئیس جمهور غنی تمرکز نموده که در صفحات اجتماعی شریک شده‌است.

در ادامه، پیام رئیس جمهور را گرفته‌است که در آن نوشته شده:

"به اطمینان وعده می‌دهم که روز‌های خراب ما به پایانش نزدیک است و دشمنان ما با حرکت‌های غیر انسانی‌شان علیه مردم ما زمینه هلاکت خود‌شان را مساعد ساخته‌اند."

در ادامه نوشته شده که حکومت اعلام کرد که صلح را از طریق جنگ به‌دست می‌آوریم.

به باور نویسنده باید این موضوع به‌گونه جدی پیگیری شود.

روزنامه به ارگ ریاست جمهوری هم توصیه کرده‌است که این تصمیم‌شان را در عمل پیاده نمایند به‌خاطری‌که رئیس جمهور امریکا هم عین موقف را اختیار کرده‌است.

  • ویسا

روزنامه ویسا هم‌چنان در مورد متوقف شدن گفت‌وگوهای صلح با طالبان از قول بزرگان امریکایی نوشته‌است که در مورد بحث صلح از طریق زور و جنگ سخن زده شده‌است.

روزنامه بیان مطبوعاتی ارگ ریاست جمهوری را گرفته‌است که از قول رئیس جمهور نوشته شده:

"طالبان تمام سرحدات را نقض کرده‌اند و بعد از این از طریق میادین جنگ صلح تأمین خواهد شد."

در ادامه از قول رئیس جمهور امریکا نوشته شده که طالبان به‌شمول زنان و اطفال انسان‌های بی‌گناه را می‌کشند و با آنان صحبت صورت نمی‌گیرد.

در ادامۀ مطلب هم‌چنان نوشته شده که پالیسی امریکا از گذشته جنگ با طالبان بوده‌است که بعد از حملات در کابل به‌گونه واضح بیان گردید.

به باور نویسنده، از چندی به این‌طرف جنرالان امریکایی خواهان صلاحیت‌های بیشتر در میادین جنگ بودند که این خواست آنان پذیرفته نیز شده‌است.

  • آرمان ملی

روزنامه آرمان ملی بر اساس بیان مطبوعاتی ریاست جمهوری نوشته‌است که برای از بین بردن گروه‌های تروریستی از تمام امکانات و تجهیزات استفاده خواهد شد.

در ادامه با استناد به بیان مطبوعاتی ارگ نوشته‌است که به طالبان فرصت زیاد داده شد، ولی آنان از آن استفاده نکردند و به حملات‌شان هم‌چنان ادامه دادند.

در ادامه نوشته که رئیس جمهور غنی گفته بود که طالبان فرصت کم دارند که باید از آن برای گفت‌وگوهای صلح استفاده نمایند.

در مطلب روی یک بخش از سخنان رئیس جمهور امریکا نیر تمرکز نموده‌است و نوشته که دیگر با طالبان گفت‌وگو صورت نخواهد گرفت و به جنگ افغانستان نقطه پایان خواهند گذاشت.

  • هیواد

روزنامه دولتی هیواد در مطلب تفصیلی در این مورد نوشته‌است و گفته شده که برای ار بین بردن تروریزم مبارزه مشترک کشورهای بزرگ ضروری است.

در ادامه نوشته شده که کشورهای بزرگ باید علیه کشورهای حامی تروریزم با قاطعیت دست به کار شوند و سران کشورهای حامی تروریزم مانند پاکستان را به سرنوشت رؤسای جمهور کشورهای عراق و لیبیا روبه‌رو سازند.

  • دنیا

روزنامه دنیا اظهارات سرمنشی سازمان ناتو را گرفته‌است که گفته در افغانستان باید تلاش‌های صلح دو برابر شود.

در ادامه نوشته که سرمنشی سازمان ناتو در واکنش به حملات اخیر در کابل ضمن حمایت‌اش از افغانان گفته‌است که ‌یک افغانستان با ثبات به منفعت همه است و باید کشورهای منطقه نقش مثبت را در آوردن صلح در این‌کشور ایفا نمایند.

XS
SM
MD
LG