لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
سه شنبه ۵ جوزا ۱۴۰۵ کابل ۰۱:۲۴

پسکوف: با وصف اخراج دیپلوماتان روسی، پوتین آماده‌است با ترمپ ملاقات کند

سخنگوی رئیس جمهور روسیه می‎گوید، با وصف اخراج ۶۰ دیپلومات روسی از امریکا، ولادیمیر پوتین آماده‎است با دونالد ترمپ رئیس جمهور امریکا ملاقات کند.

دمیتری پسکوف (Dmitry Peskov) سخنگوی رئیس جمهور روسیه می‎گوید، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور آن کشور آماده‎است، با وصف اخراج ۶۰ دیپلومات روسی از امریکا که در عکس‌العمل به مسمومیت یک جاسوس سابق روسیه در بریتانیا صورت گرفت، با دونالد ترمپ رئیس جمهور ایالات متحده امریکا ملاقات کند.

دمیتری پسکوف
دمیتری پسکوف

پسکوف ۲۸ مارچ در یک کنفرانس خبری در پاسخ به یک سؤال گفت:

"همه چیز به همکاران امریکایی ما ارتباط دارد."

به‌گفته پسکوف، پوتین آماده‎است و جانب روسیه آماده‎گی آن را دارد تا روابط مفید و قابل اعتماد دوجانبه را با همه کشورها به‌شمول امریکا در سطحی ایجاد کند که همکاران این کشور به آن آماده‎گی داشته باشند.

او افزود:

"در حال حاضر ما هیچگونه اطلاع در مورد تصمیم جانب امریکا نداریم که آیا جانب امریکا اظهارات دونالد ترمپ را ادامه خواهند داد. این مسئله به همکاران امریکایی ما مربوط است که آیا در مورد صحبت می‎کنند یا خیر؟ روسیه در این مورد نظر باز دارد."

به تاریخ ۲۰ مارچ بعد از آنکه ترمپ انتخاب دوباره پوتین را از طریق تیلیفون تبریک گفت، آقای ترمپ به خبرنگاران گفت امیدوار است در آینده نه چندان دور رؤسای جمهور دو کشور با هم ملاقات کرده، بحران‎های متعدد در جهان را مورد بحث قرار دهند.

بعد از آن‎که سرگی سکریپال جاسوس سابق روسی و دخترش یولیا چهارم مارچ در خارج از یک مرکز تجارتی در شهر سالزبری (Salisbury) در بریتانیا بی‌هوش پیدا شدند.

مقامات بریتانیا می‎گویند، آن‎ها در معرض مواد کیمیاوی کشنده قرار گرفته‎اند که توسط نظامیان اتحاد شوروی سابق انکشاف داده شده و روسیه در عقب آن قرار دارد.

روسیه این اتهام را رد کرده‎است.

بریتانیا در عکس‌العمل به این رویداد ۲۳ دیپلومات روسی را از این کشور اخراج کرد.

امریکا در زمره حدود ۳۰ کشور جهان محسوب می‎شود که در عکس‌العمل به مسموم شدن این جاسوس سابق روسی به اخراج دیپلوماتان روسی از کشورهای‌شان دستور دادند.

راپور از این بخش است
XS
SM
MD
LG