لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
چهارشنبه ۱۱ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۰۴:۱۸

ماندگار: پروژه امریکا برای توانمند سازی زنان ناکام است


روزنامه‌های چاپ امروز کابل در پهلوی چاپ سایر مطلب، روی ناکامی برنامه اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا برای زنان یا پروموت تبصره نموده‌است.

ویسا

روزنامه ویسا نوشته که کمک صد‌ها میلیون دالری امریکا برای توانمند سازی زنان افغان حیف و میل شده‌است.

روزنامه پیشتر نوشته که اداره مفتش خاص امریکا برای بازسازی افغانستان می‌گوید که ۲۸۰ میلیون دالر پولی‌که برای توانمند سازی زنان خاص شده بود، حیف شده‌است.

روزنامه به نقل از روزنامه نیویارک تایمز و به قول از جان سپکو سرمفتش خاص امریکا برای بازسازی افغانستان نوشته که این پول برای توانمند سازی ۷۵۰۰۰ زن تا سال ۲۰۲۲ تخصیص یافته بود که از سوی شماری از کارمندان پروژه پروموت حیف و میل شده‌است.

در ادامه نوشته که جان سپکو گفته که هیچ نوع فعالیت قابل ملاحظه‌ای در این بخش صورت نگرفته‌است.

ماندگار

روزنامه ماندگار در صفحه نخست‌اش در مطلبی نوشته که پروژه امریکا برای توانمند سازی زنان ناکام است.

روزنامه نوشته که دفتر سر مفتش خاص ایالات متحده امریکا برای بازسازی افغانستان می‌گوید که پروژه ابتکاری اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحدۀ امریکا برای زنان افغان ناکام بوده و ضیاع پول مالیه دهنده‌گان امریکایی بوده‌است.

در ادامه نوشته شده که از آغاز این پروژه تا حال ۸۵ میلیون دالر صرف شده‌است و فقط ارتقای ۵۵ زن را به وظایف بهتر می‌توان به عنوان دستآورد‌های مهم و ملموس این پروژه برجسته ساخت.

روزنامه از قول جان سپکو نگاشته‌است که اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحدۀ امریکا در مورد این برنامه گزافه گویی کرده و به مردم امریکا و افغانستان دروغ گفته‌است.

در ادامه از قول آقای سپکو گفته شده که رولا غنی بانوی اول افغانستان گفته که بخش زیادی این پول صرف مصارف اداری شده‌است.

آرمان ملی

روزنامه آرمان ملی در مطلبی نوشته که با مصرف ۸۹ میلیون دالر صرف ۵۵ زن توانمند شده و وظایف بهتر گرفته‌اند.

روزنامه نوشته که پروژه پروموت یا ارتقا که ۵ سال قبل آغاز گردید و بزرگ‌ترین پروژه برای زنان در سطح جهان خوانده شده‌است قرار بود زمینه کاریابی، رشد و آموزش را برای ۷۵۰۰۰ زن افغان فراهم کند.

روزنامه از قول سر مفتش ایالات متحده امریکا برای بازسازی افغانستان نوشته که جز برنامه‌های آموزشی برای زنان که آن هم معلوم نیست که درب کاریابی را روی زنان افغان گشوده است یا خیر، هیچ معلومات قابل قیاس را نمی‌توان سراغ داشت که نشان دهنده مؤثریت واقعی این برنامه باشد.

XS
SM
MD
LG