لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
یکشنبه ۲۰ ثور ۱۴۰۵ کابل ۱۰:۵۵

شاروالی کابل: کاندیدان باید تصاویر شان‌را در جاهای مناسب نصب نمایند

شارولی کابل می‌گوید، به اساس طرزالعمل این اداره نامزدان ولسی جرگه باید در جریان کمپاین‌ها تصاویر شان‌را در جاهای مناسب نصب نمایند.

استفاده از بلبورد شرکت‌های تبلیغاتی، نصب خوازه‌ها در جاهای مناسب که برای مردم و ترافیک مزاحمت ایجاد نکند، عدم استفاده از پوسترهای برچسب دار و استیکر دار در سطح شهر از جمله مواردی اند که به گفته شاروالی کابل نامزدان ولسی جرگه در جریان کمپاین‌های انتخاباتی شان در نظر بگیرند.

شاپور صداقت معاون ریاست خدمات کلتوری شاروالی کابل روز پنجشنبه در صحبت با رادیو آزادی گفت، به اساس طرزالعمل باید نامزدان ولسی جرگه کمپاین‌های انتخاباتی شان‌را آغاز کنند.

او افزود:

"در طرزالعمل خود گنجانیده‌ایم که آنان می توانند از بنر و بلبورد استفاده کنند در سطح شهر و در برخی جاها که ایجاب می کند برای عابرین و ترافیک مزاحمت خلق نمی کند از خوازه استفاده کنند البته به تعداد محدود یعنی به اندازه که نه فضای شهر مغشوش شود و نه هم برای پیاده رو‌ها مزاحمت خلق کند و از چسپاندن پوستر‌های استیکر دار در دیوار‌ها خودداری کنند."

آقای صداقت همچنان گفت، در صورت تخلف از این طرزالعمل در همکاری با کمیسیون مستقل انتخابات با متخلفین برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

قرار است ششم میزان کمپاین‌های انتخاباتی کاندیدان ولسی جرگه در ۳۳ ولایت به استثنای غزنی آغاز و تا ۲۵ همین ماه ادامه یابد.

از سوی هم سید حفیظ الله هاشمی سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، کاندیدان باید لایحه مبارزات انتخاباتی را مراعات کرده و در مصارف مالی‌شان نیز طرزالعمل را عملی کنند.

به اساس معلومات کمیسیون مستقل انتخابات، مطابق قانون مصارف در کمپاین‌های انتخاباتی از دو میلیون شش صد هزار افغانی الی کمترین آن هشت صد هزار افغانی در نظر گرفته شده است.

جلوگیری از ایجاد موانع و مزاحمت کاندیدان علیه یک دیگر، عدم استفاده از امکانات دولتی، اخلال نکردن نظم عامه، جلوگیری از تعصبات سمتی، مذهبی و قومی و رعایت مصارف مالی از عمده ‌ترین موارد لایجه کمیسیون مستقل انتخابات می‌باشد.

از سوی هم شماری باشنده‌های کابل نیز می‌گویند، نامزدان انتخاباتی باید در جریان کمپاین‌های شان نظم شهر را در نظر گرفته و تصاویر خویش‌را نصب نمایند تا سبب خرابی سیمایی شهر نگردد.

نمائ از باشنده‌گان کابل
نمائ از باشنده‌گان کابل

عتیق الله و محب دو تن از باشنده‌های کابل در این مورد می‌گویند:

"پوستر‌های خود را در جاهای مناسب نصب کنند، به خاطریکه برای مردم عام مزاحمت نکنند خودم شاهد هستم که حتی در مساجد، مکاتب و خانه‌های شخصی تصاویر شان‌را نصب کرده‌اند باید در جاهای نصب کنند که قبلاً تعیین شده‌است. عکس‌های خود را به‌خاطر کمپاین‌های انتخاباتی در هر جا نصب نکنند در جاهای از قبل تعیین شده نصب کنند."

با این همه صابر مهمند سخنگوی وزارت اطلاعات و فرهنگ تاکید می‌کند که نامزدان ولسی جرگه در جریان کمپاین‌های انتخاباتی از نصب تصاویر و تبلیغات‌ شان در اماکن و آبدات تاریخی خود داری نمایند.

به گفته وی، هر فردیکه خلاف عمل نماید و با وی برخورد قانونی صورت می گیرد.

گزارش: فرشته ندا

راپور از این بخش است
XS
SM
MD
LG