میروس باشنده شهر جلال آباد ادعا میکند که برادرش عادل زمانی که از کار به خانه برمیگشت٬ در مسیر راه٬ از سوی طالبان کشته شده است.
عادل ۱۵ سال عمر داشت و در یک دُکان شاگرد بود. او زمانی در نتیجه تیر اندازی کشته شد که با دو تن دیگر از اعضای خانواده نیز با وی همراه بودند.
میرویس، برادر بزرگ عادل به رادیو آزادی گفت: "ما که از دُکان به طرف خانه میرفتیم تقریباً ۱۰ بجه شب بود، ما که به کوچه منطقه خود رسیدیم، به خانه زنگ زدیم که دروازه را باز کنند، در این هنگام از کوچه فرعی مقابل بالای ما صدا شد که ایستاده شویم، وقتی ما ایستاد شدیم، از عقب بالای ما شلیک شد و در نتیجه برادر کوچکم عادل جان شهید شد."
قبل از این صلاح الدین یک عضو خانواده عادل به رادیو آزادی گفته بود که برادرش در اثر گلولهباری طالبان که از پوسته پل زیریی واقع در ناحیه هفتم شهر جلال آباد٬ صورت گرفت٬ کشته شد.
مقامهای امنیتی طالبان در ننگرهار این رویداد را تأیید کرده اند، اما ظاهر مبارز، آمر امنیت قوماندانی امنیۀ طالبان در ننگرهار به نقل از نیروهای طالبان گفته است، این پسر توسط دزدان مسلح کشته شده است.
او همچنان تأکید کرده که در پیوند به این رویداد چهار طالب مسلح بازداشت شده و تحقیقات جریان دارد.
عادل پنجمین قربانی است که در جریان ۸ ماه حاکمیت دوبارۀ طالبان٬ در نتیجه تیراندازی هایی که عمدتا از پوسته های تلاشی طالبان در ننگرهار صورت گرفته٬ کشته شده است.
خواست خانوادۀ زینب عبدالحی از طالبان: عدالت تأمین و قاتل دختر ما محاکمه شود
طالبان: تحقیقات در مورد قتل یک داکتر در کابل آغاز شده است
شماری از مردم حکومت طالبان را به بیتوجهی در جلوگیری و پیگیری چنین رویدادهایی متهم میکنند.
سلیمان، یک تن از باشندگان ولایت ننگرهار می گوید که حکومت طالبان باید پاسخگو باشد: " حکومت در این حادثه مقصر است، چون که تنها این حادثه نشده در کنر هم شده و اینجا هم دو سه حادثه دیگر شده و هیچ کس هم پرسان نمیکند."
عبدالنافع تکور، سخنگوی وزارت داخلۀ حکومت طالبان در این مورد به رادیو آزادی گفت: "ما بررسی میکنیم که این مشکل به چه دلیلی واقع شده است و این پسر از طرف کی هدف قرار گرفته است. هر کسی که دچار اشتباه شود حتماً جزای اشتباهش را میبیند، هیچ کسی فراتر از قانون نیست."
در کابل نیز حداقل دو نفر در نتیجه تیر اندازی از داخل پوسته های امنیتی طالبان٬ جان باخته اند.
خالد یک تن از شهروندان کابل به رادیو آزادی گفت: "جنگجویان طالب که حال جایگزین نیروهای امنیتی افغانستان شده اند٬ طرز برخورد با مردم را بلد نیستند و اصلاً توجهی به مردم و حفاظت از مردم ندارند".
طالبان در واکنش به این انتقاد ها همواره گفته اند که افراد خود را آموزش می دهند تا اصول امنیتی و برخورد با مردم را بیاموزند.