لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲۰ ثور ۱۴۰۴ کابل ۰۵:۰۴

سفر رئیس جمهور اوکراین به سویدن؛ زلینسکی مایل است روابط با سویدن عمیق تر شود


 رئیس جمهور زلینسکی در دیدار با اولف کریسترسون صدراعظم سویدن
رئیس جمهور زلینسکی در دیدار با اولف کریسترسون صدراعظم سویدن

رئیس جمهور اوکراین می گوید که در مورد تولید احتمالی وسایط جنگی CV-90 سویدن در اوکراین، گفتگو می کند.

اولف کریسترسون(Ulf Kristersson) صدراعظم سویدن روزشنبه(۱۹ اگست) در یک کنفرانس خبری مشترک با ولودیمیر زلینسکی، رئیس جمهور اوکراین در اقامتگاه تابستانی صدارت سویدن، گفت:

"ما به ارائه حمایت های سیاسی، نظامی، بشری و مالی، در گفتگوی نزدیک با شما و شرکای مشترکمان ادامه خواهیم داد، تا اطمینان حاصل کنیم که نیازهای اوکراین تا زمانی که طول بکشد، برآورده می شود."

ولودیمیر زلینسکی، رئیس جمهور اوکراین که به استکهلم سفر کرده، در این کنفرانس خبری گفت که در مورد تولید احتمالی وسایط جنگی قدرتمند CV-90 سویدنی در اوکراین، در حال گفتگو است.

سربازان اوکراینی در ادامه نبرد با اردوی روسیه به حمایت های بیشتری نیاز دارند و زلینسکی در سفر به سویدن نیز تلاش کرده است تا این حمایت را داشته باشد
سربازان اوکراینی در ادامه نبرد با اردوی روسیه به حمایت های بیشتری نیاز دارند و زلینسکی در سفر به سویدن نیز تلاش کرده است تا این حمایت را داشته باشد

زلینسکی بعد از ملاقات با اولف کریسترسون و گفتگو در مورد همکاری های دفاعی، در شبکۀ تلگرام نوشته که در حال حاضر ،عساکر اوکراینی به طور موثر از وسایط جنگی CV-90 سویدنی در خط مقدم جبهه جنگ استفاده می کنند و او قصد دارد تا وسایط CV-90s در اوکراین تولید شود.

ولودیمیر زلینسکی، همچنین گفته، کشورش برتری در هوا ندارد و جت های جنگی گریپن واقعاً مایۀ افتخار سویدن است و او معتقد است که صدراعظم سویدن، می تواند این افتخار را با اوکراین شریک بسازد:

"من مطمئن هستم که ما همراه با شرکای خود، هر کاری ممکن را انجام خواهیم داد و به نتیجه مناسب در هوا برای پایان دادن به برتری روس ها در هوا، دست خواهیم یافت."

حکومت سویدن در ۱۵ اگست بسته جدیدی حمایتی را برای اوکراین اعلام کرد که مهمات، پرزه جات فالتو و تجهیزات نظامی از جمله وسایط نقلیۀ جنگی و تانک های لئوپارد-۲ را شامل می شود که سویدن در اختیار اوکراین قرار داده است.

از تهاجم غیر موجۀ روسیه بر اوکراین که در ۲۴ فبروری سال ۲۰۲۱ آغاز شد، کشورهای غربی به شمول سویدن با اوکراین، کمک های اقتصادی، بشری، سیاسی و نظامی را انجام داده اند.

XS
SM
MD
LG