لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
جمعه ۲۸ حمل ۱۴۰۵ کابل ۰۵:۲۱
نیروهای امنیتی طالبان در نزدیکی گذرگاه مرزی تورخم بین افغانستان و پاکستان
نیروهای امنیتی طالبان در نزدیکی گذرگاه مرزی تورخم بین افغانستان و پاکستان

ادامه درگیری‌ ها میان حکومت طالبان افغان و پاکستان،ترس و نگرانی در میان مردم وجود دارد

* حکومت طالبان ادعا کرده که حملات هوایی را بر چند منطقه در داخل قلمرو پاکستان انجام داده است.

۱۶:۲۳ ۸.۱۲.۱۴۰۴

ایران از حکومت طالبان و پاکستان خواستار خویشتن‌داری شد


عباس عراقچی وزیر امور خارجۀ ایران می گوید که اختلافات میان حکومت طالبان و پاکستان باید از طریق گفت‌وگو و در چارچوب روابط حسن همجواری حل‌وفصل شود، او از هر دوطرف خواستار خویشتن‌داری شده است.

عراقچی همچنین اعلام کرده که جمهوری اسلامی ایران آماده است تا هرگونه کمک لازم را برای تسهیل گفت‌وگو و تقویت درک متقابل و همکاری میان حکومت طالبان و پاکستان ارائه کند.

پس از درگیری‌های شدید پنجشنبه شب(۷ فبروری) میان نیروهای طالبان افغانستان و نیروهای پاکستانی در امتداد خط دیورند و حملات هوایی دو طرف، شماری از مقام‌های منطقه و جهان از وضعیت ابراز نگرانی کرده، خواستار خویشتن‌داری و حفاظت از افراد ملکی شده‌اند.

۱۵:۵۴ ۸.۱۲.۱۴۰۴

روسیه در مورد درگیری‌ بین افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرد

وزارت خارجه روسیه در مورد تشدید درگیری‌های مسلحانه بین افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ی که امروز(جمعه ۲۶ فبروری) در صفحه اکس (تویتر سابق) خود نشر کرده، از هردو طرف خواسته که این رویارویی به گفته آن‌ها خطرناک را کنار گذاشته و از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلوماتیک، برای حل همه اختلافات به میز مذاکرات برگردند.

پس از درگیری‌های شدید پنجشنبه شب(۲۶ فبروری) میان نیروهای طالبان افغانستان و نظامیان پاکستانی در امتداد خط دیورند و حمله‌های هوایی دو طرف، برخی از مقام‌های منطقه و جهان از وضعیت نگرانی کرده و خواستار خویشتن‌داری و حفاظت از افراد ملکی شده‌اند.

۱۵:۴۸ ۸.۱۲.۱۴۰۴

بنت بار دیگر خواستار آرامش و احترام به حقوق بشر بین‌المللی شد

ریچارد بنت گزارش‌گر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان با اشاره به برخورد های اخیر نظامی میان حکومت طالبان و پاکستان در صفحه اکس (تویتر سابق) خود، بار دیگر خواستار آرامش و احترام به حقوق بشر بین‌المللی و قوانین بشردوستانه، به ویژه محافظت از غیر افراد ملکی، شده است.

آقای بنت تأکید کرده که کاهش فوری تنش‌ها ضروری است.

پس از درگیری‌های شدید پنجشنبه شب میان نیروهای طالبان و نظامیان پاکستانی در امتداد خط دیورند و حمله‌های هوایی دو طرف، مقام‌های مختلف افغانستان، منطقه و جهان از این وضعیت نگرانی کرده و خواستار خویشتن‌داری و حفاظت از غیر نظامیان شده‌اند.

۱۵:۳۵ ۸.۱۲.۱۴۰۴

لوی درستیز طالبان ادعا کرده که نیروهای‌ آنها چندین پوستهٔ پاکستان را تصرف کرده اند

لوی درستیز وزارت دفاع طالبان در یک پیام ویدیویی ادعا کرده که نیروهای‌شان شب گذشته چندین پوستهٔ پاکستان را در آن‌سوی خط دیورند تصرف کرده و به عساکر آن کشور تلفات وارد کرده‌اند.

قاری فصیح‌الدین فطرت در این پیام گفته که تجاوز هیچ کشور را بی‌پاسخ نمی‌گذارند. او افزوده که نیروهای‌شان توانایی دفاع از تمامیت ارضی کشور را دارند.

وزارت دفاع طالبان همچنین ادعا کرده که که نیروهای هوایی این وزارت چاشت امروز، حملات هوایی را در داخل قلمرو پاکستان انجام داده‌اند.

حکومت پاکستان تا هنوز در مورد اظهارات اخیر قاری فصیح الدین چیزی نگفته، اما قبلاٌ عطاالله طرار وزیر اطلاعات پاکستان در صحفه اکس خود ادعا کرده که نیروهای پاکستانی همۀ طیارات بی پیلوتی به گفته او پرتاب شده از سوی "فتنه الخوارج" را ردگیری و خنثی کرده اند.
حکومت پاکستان اصطلاح"فتنه الخوارج" را معمولا در مورد گروه تحریک طالبان پاکستان به کار میبرد.

بیشتر "لود" شود

XS
SM
MD
LG