لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۹ حوت ۱۴۰۴ کابل ۰۹:۵۹
نیروهای امنیتی طالبان پس از حمله هوایی پاکستان در جستجوی قربانیان هستند(آرشیف)
نیروهای امنیتی طالبان پس از حمله هوایی پاکستان در جستجوی قربانیان هستند(آرشیف)

تازه ترین‌ها در مورد برخورد نظامی بین حکومت طالبان و پاکستان

* حکومت طالبان ادعا کرده که حملات هوایی را بر چند منطقه در داخل قلمرو پاکستان انجام داده است.

۱۸:۲۶ ۸.۱۲.۱۴۰۴

فشرده تازه ترین خبرها در مورد برخوردهای اخیر میان نیروهای حکومت طالبان و قوای پاکستانی

۱۹:۲۷ ۸.۱۲.۱۴۰۴

عربستان و قطر تلاش‌ می کنند تا درگیری‌ها میان حکومت طالبان و پاکستان پایان یابد

عربستان سعودی و قطر در تلاش‌اند تا به درگیری‌های مرگبار میان حکومت طالبان و پاکستان پایان دهند.

یک منبع آگاه از این گفت‌وگوها، که به دلیل حساسیت موضوع نخواست نامش افشا شود، امروز(جمعه ۸ حوت) به خبرگزاری فرانسپرس گفته که"عربستان سعودی با هماهنگی قطر تلاش می‌کند، تنش‌ها میان پاکستان و افغانستان را کاهش دهد."

به گفته قطر، مولوی امیرخان متقی، وزیر امور خارجه حکومت طالبان، امروز با محمد الخلیفی، مذاکره‌کنندۀ ارشد قطر، تماس تلیفونی داشته است.

قطر که میانجی کلیدی در چندین منازعه جهانی است، در سال ۲۰۱۳ میلادی با موافقت بارک اوباما رئیس‌جمهور وقت امریکا، از طالبان دعوت کرد تا یک دفتر سیاسی در شهر دوحه ایجاد کنند.

پس از آنکه نیروهای هوایی پاکستان شب یکشنبۀ گذشته، حملات هوایی را بر مناطقی در ولایات پکتیکا و ننگرهار انجام داد و در نتیجۀ آن ده‌ها تن از جمله ۱۸ عضو یک خانواده در ولسوالی بهسود ننگرهار کشته و زخمی شدند؛ نیروهای طالبان شام پنج‌شنبه حملات را علیه نیروهای پاکستانی آغاز کردند.

پس از آغاز این درگیری‌ها، پاکستان نیز حملات هوایی بر کابل، پایتخت افغانستان و شماری از ولایات دیگر انجام داد.

۱۹:۴۷ ۸.۱۲.۱۴۰۴

مصاحبه با محمد نعیم غیور آگاه مسایل نظامی

پس از آنکه نیروهای هوایی پاکستان شب یکشنبۀ گذشته، حملات هوایی را بر مناطقی در ولایات پکتیکا و ننگرهار انجام داد و در نتیجۀ آن در ولسوالی بهسود ننگرهار ده‌ها تن از جمله ۱۸ عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند؛ نیروهای طالبان شام پنج‌شنبه حملات را علیه نیروهای پاکستانی آغاز کردند.

پس از آغاز این درگیری‌ها، پاکستان نیز حملات هوایی بر کابل، پایتخت افغانستان و شماری از ولایات دیگر انجام داد.

جاوید فیضی دراین مورد با محمد نعیم غیور آگاه مسایل نظامی صحبت کرده، نخست پرسیده که حملات اخیر پاکستان بر افغانستان چقدر اهمیت دارد و آیا این جدی‌ترین تشدید تنشی است که از زمان بازگشت طالبان به قدرت در سال ۲۰۲۱ شاهد آن بوده‌ایم؟

please wait

No media source currently available

0:00 0:08:48 0:00
لینک مستقیم
۲۰:۲۵ ۸.۱۲.۱۴۰۴

وزیر خارجهٔ مصر از برخوردهای اخیر میان نیروهای حکومت طالبان و پاکستان ابراز نگرانی کرد

در پی درگیری های اخیر میان نیروهای حکومت طالبان و پاکستان، بدر عبدالعاطی، وزیر خارجهٔ مصر، روز پنج‌شنبه(۷ حوت) در یک تماس تلیفونی با محمد اسحق دار، معاون صدراعظم و وزیر خارجهٔ پاکستان، از هر دوطرف‌ها خواسته که خویشتن‌داری کنند.

بر اساس سایت خبری"اهرام" در اعلامیه‌ای رسمی وزارت خارجۀ مصر که روز جمعه(۸ حوت) منتشر شد، گفته شده که عبدالعاطی از دار، گزارش مفصلی در مورد آخرین تحولات و وضعیت منطقه دریافت کرده است.

این تماس در حالی صورت گرفت که مصر نگرانی عمیق خود را از تشدید اخیر تنش ها میان پاکستان و افغانستان ابراز نگرانی کرده و از همۀ طرف‌ها خواسته که حداکثر خویشتن‌داری کار بگیرند و از هرگونه وخامت بیشتر که می‌تواند منطقه را بی‌ثبات کند، جلوگیری کنند.

پس از درگیری‌های شدید پنجشنبه شب(۲۶ فبروری) میان نیروهای طالبان افغانستان و نیروهای پاکستانی در امتداد خط دیورند و حملات هوایی دو طرف، شماری از مقام‌های افغانستان، منطقه و جهان ابراز نگرانی کرده، خواستار خویشتن‌داری و حفاظت از افراد ملکی شده‌اند.

بیشتر "لود" شود

XS
SM
MD
LG