اسرائیل «جت های جنگی اف ۱۴ در میدان هوایی اصفهان» را هدف قرار داد
اردوی اسرائیل امروز یکشنبه در پیامی در ایکس گفت که دیروز جت های جنگی اف ۱۴ ایران در میدان هوایی اصفهان را هدف قرار داده است.
روز شنبه اخبار و عکسهایی از انفجار و بمباران در شهر اصفهان منتشر شده بود.
ایران در دهه ۱۹۷۰ زمانی که متحد امریکا بود تعداد ۸۰ فروند از طیاره های اف ۱۴ را از ایالات متحده خریداری کرد که تحویل ۷۹ فروند از آنها به ایران انجام شد.
امریکا از سال ۲۰۰۶ طیاره های اف ۱۴ خود را از دور خارج کرد.
اردوی اسرائیل روز شنبه هم خبر داده بود که در میدان هوایی مهرآباد تهران «۱۶ فروند طیارۀ نیروی قدس» را که به حزبالله اسلحه میرساندند منهدم کرده است.
بارش «باران نفت» و تیرگی آسمانِ تهران پس از بمباران تأسیسات نفتی
در پی حملۀ سنگین اردوی اسرائیل به تأسیسات نفتی تهران، آسمان پایتخت ایران امروز یکشنبه کاملاً تیره شده و تمام شهر از لایهای از دود پوشانده شده است.
به دنبال حملۀ شام شنبه به چند انبار نفت در تهران آتش سوزی رخداد.
اردوی اسرائیل اعلام کرده که چندین مجتمع ذخیره سوخت متعلق به سپاه پاسداران در تهران را هدف قرار داده است.
ترمپ میگوید که با روی کار آمدن یک "رهبر مذهبی" دیگر در ایران مشکلی ندارد
دونالد ترمپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز جمعه در مصاحبهای با یکی از مجریهای معروف شبکۀ سیانان گفت که با روی کار آمدن یک "رهبر مذهبی" دیگر در ایران مشکلی ندارد.
دِینا بَش، مجری سیانان، روز جمعه گزارشی از گفتوگوی تیلیفونیاش با رئیس جمهور امریکا را در این شبکه ارائه کرد که بر اساس آن ترمپ تأکید کرده است که رهبر آینده ایران حتی "لزومی ندارد که رهبری دموکراتیک باشد."
به گفتۀ خانم بش، رئیس جمهور امریکا گفته است: "مشکلی با رهبر مذهبی دیگر در ایران ندارم، رهبر (آیندۀ ایران) لزوماً هم نباید دموکراتیک باشد، فقط باید کسی باشد که با امریکا و اسرائیل و با مردم دیگر کشورهای شرق میانه درست رفتار کند."
ترمپ همچنین گفته است: "ایران کشوری که یک هفته پیش بود دیگر نیست، یک هفته پیش ایران قوی بود، اما حالا خنثی شده است."
یک هفته پیش، امریکا و اسرائیل عملیات مشترکی را علیه جمهوری اسلامی در خاک ایران آغاز کردند که در همان ساعت ابتدایی جان علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی را گرفت.
مصاحبۀ رئیس جمهور امریکا با سیانان همزمان با انتشار پیامی تازه از او در شبکۀ اجتماعیاش منتشر شد. او در شبکه اجتماعی خود، تروث سوشال، نوشت: "هیچ توافقی با ایران وجود نخواهد داشت، مگر تسلیم بیقید و شرط! سپس با انتخاب رهبر یا رهبرانی بزرگ و قابل قبول، ما به همراه بسیاری از متحدان و شرکای فوقالعاده و بسیار شجاع خود، خستگیناپذیر تلاش خواهیم کرد تا ایران را از لبهٔ نابودی بازگردانیم و آن را از نظر اقتصادی بزرگتر، بهتر و قدرتمندتر از همیشه بسازیم."
یک هفته پس از آغاز جنگ و در حالی که تهران و دیگر شهرهای ایران به طور مداوم زیر ضرب بمبها قرار دارند، حکومت جمهوری اسلامی هنوز رهبر جدیدی برای خود برنگزیده، اما رئیس جمهور آن روز شنبه گزینۀ "تسلیم بی قید و شرط" را رد کرد.
رئیس جمهور ایران از حملات بر کشورهای همسایه عذر خواهی کرد
مسعود پزشکیان، رئیسجمهور و عضو شورای رهبری موقت ایران، امروز از کشورهای همسایۀ ایران عذرخواهی کرده و گفته است که نیروهایش دیگر به این کشورها حمله نخواهند کرد.
او در یک پیام ویدیویی، «تسلیم شدن بیقید و شرط» ایران را رد کرد؛ چیزی دیروز دونالد ترمپ، رئیسجمهور امریکا از ایران خواسته بود.
پزشکیان گفت: "امریکا باید خواب تسلیم شدن بیقید و شرط ما را به گور ببرد."
پس از حملات مشترک اسرائیل و امریکا بر ایران، ایران حملات خود را بر کشورهای عربی آغاز کرد که بر اساس گزارشها دامنهٔ آن حتی به آذربایجان نیز رسید. اما ایران انجام حملۀ بر آذربایجان را رد کرده است.
رئیسجمهور ایران تأکید کرد که تنها در صورتی بر کشورهای همسایه حمله خواهد کرد که از خاک آنها به سوی ایران حمله شود.
حملات اسرائیل و امریکا بر ایران امروز وارد هشتمین روزش شد.
اردوی اسرائیل امروز اعلام کرد که صبح زود با استفاده از ۸۰ جت جنگی به تهران حمله کرده است.
آنها اهداف تازهٔ خود را مراکز نظامی ایران، محلهای پرتاب راکتها و دیگر نقاط در تهران عنوان کردهاند.
همچنین در نزدیکی میدان هوایی مهرآباد تهران نیز حمله صورت گرفته است.
ایران هم صبح شنبه حملاتی را بر اسرائیل انجام داد. اردوی اسرائیل حملات راکتی ایران را تائید کرده ولی گفته است که این حملات خنثی شده اند.