لینک‌های قابل دسترسی

خبر تازه
شنبه ۲۱ سرطان ۱۴۰۴ کابل ۱۰:۳۲
عکسی که خبرگزاری فرانسه از محل برگزاری دور دوم مذاکرات منتشر کرده است
عکسی که خبرگزاری فرانسه از محل برگزاری دور دوم مذاکرات منتشر کرده است

دور دوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا به پایان رسید؛ «دور سوم، روزهای آینده»

دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا دربارهٔ پروندهٔ هسته‌ای تهران روز شنبه ۳۰ فروردین در پایتخت ایتالیا برگزار شد. طرفین، دور اول گفت‌وگوها را «مثبت و سازنده» خوانده بودند.

۱۳:۳۹ ۳۰.۱.۱۴۰۴

شمخانی می‌گوید ایران در مذاکرات به دنبال «مهار اسرائیل» است

علی شمخانی، مشاور سیاسی رهبر جمهوری اسلامی می‌گوید مذاکره‌کنندگان ایران با اختیارات کامل راهی رم شدند تا توافقی جامع را دنبال کنند که در آن مهار اسرائیل و رفع تحریم‌ها و عدم اجرای «مدل لیبی» گنجانده شود.

«مدل لیبی» به توافقی اشاره دارد که در سال ۲۰۰۳، لیبی تحت رهبری معمر قذافی پذیرفت برنامه هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی خود را به‌طور کامل کنار بگذارد، تأسیساتش را به روی بازرسان غربی باز کند و برد موشک‌هایش را محدود سازد.

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، خواستار اجرای این مدل بر برنامه هسته‌ای ایران است.

در حالی‌که دور نخست گفت‌وگوها در مسقط به نتیجه‌ای نرسید، دو طرف احساس کردند روند می‌تواند آغاز شود و به همین دلیل تصمیم به برگزاری دور دوم در رم گرفتند. تغییر محل نشست از مسقط به رم نیز پس از کشمکش‌هایی انجام شد.

دو روز پس از نشست عمان، استیو ویتکاف، نماینده ترامپ، در گفت‌وگویی با فاکس‌نیوز مخالفتی با ادامه برنامه هسته‌ای تهران برای مصارف غیرنظامی ابراز نکرد، اما واکنش‌های رسمی در واشینگتن این موضع را پس زدند و خواستار کنار گذاشتن کامل برنامه هسته‌ای ایران شدند؛ مشابه آنچه در «مدل لیبی» رخ داد. درپی این اظهارات، مقام‌های ایرانی بر مسئله «جدیت» آمریکا در این مذاکرات تأکید کرده‌اند.


۱۴:۱۴ ۳۰.۱.۱۴۰۴

دور دوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا آغاز شد

یکی از ورودی‌های سفارت عمان در رم، جایی که دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در حال برگزاری است.
یکی از ورودی‌های سفارت عمان در رم، جایی که دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در حال برگزاری است.

مقام‌های ایرانی و آمریکایی اعلام کردند که ایران و ایالات متحده روز شنبه دور دوم مذاکرات دربارهٔ برنامه هسته‌ای در حال پیشرفت تهران را در رم آغاز کردند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود، گفت این مذاکرات پشت درهای بسته در سفارت عمان در محله کامیلوچایای رم در جریان است. رسانه‌های دولتی ایران نیز گزارش دادند که این گفت‌وگوها اندکی پیش از ظهر شنبه آغاز شده، در حالی که خبرنگاران در بیرون محل، آن را دنبال می‌کردند.

این مذاکرات که در تعطیلات عید پاک در ایتالیا برگزار می‌شود، بار دیگر با محوریت استیو ویتکاف، میلیاردر آمریکایی و نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، و عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، دنبال می‌شود.

میانجی‌گری این گفت‌وگوها همچنان بر عهده بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان، خواهد بود.

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در پیامی در شبکه ایکس نوشت که گفت‌وگوهای ایران و آمریکا در رم «غیر مستقیم» است و افزود که «می‌دانیم مسیر پیش رو هموار نیست ... و ما با چشمانی باز ... گام برمی‌داریم.»

۱۴:۵۹ ۳۰.۱.۱۴۰۴

حضور مدیرکل آژانس در رم

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نیز وارد رم شده است. او در پیامی نوشت: امروز در رم با آنتونیو تایانی، وزیر امور خارجه ایتالیا، دیدار کردم. از نقش سازنده و روزافزون ایتالیا در حمایت از صلح، در مقطعی حساس که دیپلماسی بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد، استقبال می‌کنم.


۱۵:۵۷ ۳۰.۱.۱۴۰۴

بورس ایران با عبور از کانال سه میلیون واحد، رکورد شکست

رسانه‌های داخلی ایران گزارش کرده‌اند که بازار سرمایه با رشد بیش از ۴۱ هزار واحد برای اولین بار از کانال سه میلیون واحد عبور کرد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، بازار سهام از ده روز پیش تحت تأثیر کاهش ریسک‌های سیستماتیک که ناشی از بهبود مناسبات بین‌المللی عنوان شده، رشد قابل توجهی داشته است.

امروز هم این بازار از زمان بازگشایی با صف خرید بسیاری از نمادها همراه بوده به‌طوری‌که شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران تا ساعت ده صبح به وقت محلی با رشد بیش از ۴۱ هزار واحد به ۳ میلیون و ۶۶۶۷ واحد رسید.

بیشتر "لود" شود

XS
SM
MD
LG