حضور زنان در انتخابات جاری در افغانستان کم رنگ به نظر می رسد

داکتر زینت کرزی همسر حامدکرزی رییس جمهور افغانستان به مرکز رای دهی در لیسهء استقلال رفته رای خود ش را به صندوق ریخت

بر اساس یک اعلامیهء دولت افغانستان صبح امروز داکتر زینت کرزی همسر حامدکرزی رییس جمهور افغانستان به مرکز رای دهی در لیسهء استقلال رفته رای خود ش را به صندوق ریخت.

داکتر زینت کرزی بعد از دادن رای از تمام زنان افغانستان خواست تا با حضور گسترده شان در مراکز رای دهی سهم شان را در این پروسهء ملی که صلح و ترقی را برای افغانستان به ارمغان می آورد، ادا کنند.

بر اساس یک خبر دیگر همسر عبدالله عبدالله نیز از حق رایش استفاده کرده در یک مرکز رای گیری، رای داده است.

گفته می شود در انتخابات حاضر نسبت به انتخابات گذشته، تا حال حضور زنان کمرنگ تر به نظر می رسد و دلیل آن تشویش های امنیتی وانمود شده است.

بر اساس گزارش های خبرنگاران رادیو آزادی از ولایات افغانستان:
با وصف تشویش های امنیتی موجود، در ساعات آغازین صبح امروز حضور زنان در مراکز رای دهی در شهر ایبک ولایت سمنگان کم بوده که بعد تعداد آنها بیشتر شده است.

حضور زنان در مراکز رای دهی در ولایت پنجشیر چشم گیر گزارش داده شده است.

در ولایت لوگر به خصوص در ولسوالی محمد آغهء آن ولایت، حضور زنان در مراکز رای دهی زیاد می باشد.

امروز صبح در مرکز رای دهی زنان که در لیسه زرغونه انا در شهر قندهار موقیعت دارد، تعداد زیاد زنان در صف منتظر بوده و تعداد دیگر هم در حال رفتن به سوی این مرکز بودند.

در مرکز رای دهی در چهار راهی قمبر در شهر کابل، زنان نخستین کسانی بودن که رای هایشان را به صندوق ریختند.

در مراکز رای دهی در منطقهء خیرخانهء شهر کابل زنان حضور یافته و اشتراک زنان در انتخابات ادامه دارد.

اما از برخی مرکز رای دهی تا حال از حضور کمرنگ زنان در این انتخابات گزارش داده شده است.

با رادیو آزادی باشید و از تازه ترین اخبار در مورد انتخابات اطلاع حاصل کنید!