در ولایت قندهار یک حمله انتحاری صورت گرفت

در مورد تلفات ناشی از حمله انتحاری امروز در ولایت قندهار که بالای نیروهای بین المللی صورت گرفت، گزارش های گوناگونی داده شده است.

جنرال سردار محمد ځاځی قوماندان امنیه ولایت قندهار امروز به خبرنگاران گفت که حمله در منطقه باغ پل قندهار صورت گرفت و انتحار کننده خود را با استفاده از موتر سایکل به نیروهای بین المللی نزدیک ساخت.

یک افسر اردوی ملی در ولایت قندهار به خبرنگاران گفته است که در این حمله یک سرباز امریکایی کشته شده و سه تن دیگر جراحت برداشته اند.

از کشته شدن یک فرد ملکی و زخمی شدن چهار تن دیگر نیز گزارش داده شده است.
از سوی دیگر مسوولین شفاخانه میرویس در ولایت قندهار گفته اند که شش تن از زخمی ها به شفاخانه انتقال داده شده اند.

در همین حال قاری یوسف احمدی سخنگوی طالبان به خبرنگاران گفت که در این حمله 19 سرباز امریکایی کشته و هشت تن دیگر جراحت برداشته اند، اما این ادعای طالبان تا کنون تایید نگردیده است.