در نتیجه یک آفت ممکن 70 درصد حاصلات کوکنار کاهش یابد

مقامات در کابل می گویند، در نتیجه انتشار یک آفت در کشتزار های کوکنار، حدود هفتاد درصد حاصلات کوکنار در شماری از ولایات به خصوص در جنوب کشور تحت تاثیر قرار گرفته است.

این مطلب را جنرال داوود داوود معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله افغانستان امروز در کابل در یک کنفرانس خبری ابراز کرد.

وی گفت که نمونه های از کشتزار های آفت زده به لابراتوار ها انتقال داده شده و دیده شده است که کشتزارهای کوکنار در شماری از ولایات کشور به شدت در نتیجه انتشار این مرض آسیب دیده و از بین رفته اند.

این در حالی است که سازمان ملل متحد به تازه گی از کاهش بیست و پنج درصد کشت کوکنار در نتیجه شیوع این مرض خبر داده بود.

معین وزارت داخله افغانستان همچنان گفت، تلاش های آنان برای تخریب کشتزارهای کوکنار ادامه دارد و نیروهای پولیس در جریان ماه حمل توانسته اند دوصد و چهار تن از قاچاقبران را بازداشت کنند.