کشور های گروهء (G20) در مورد تقویت (IMF) توافق کرد

رهبران بیست کشور بزرگ ثروتمند جهان (G20) به تاریخ چهارم نوامبر سال جاری در اجلاس دو روزهء که در شهر کان فرانسه صورت گرفت، به خاطر مساعدت و حمایت از کشور های یوروزون که شدیداً مقروض شده اند؛ در مورد تقویت منابع مالی صندوق وجهی بین المللی(IMF) توافق کردند.

نیکولاس سرکوزی رییس جمهور فرانسه در این رابطه گفت:
«ما تعهد کردیم تا صندوق وجهی بین المللی در صورت تشخیص نیارمندی، تقویت شود و برای نیل به این هدف شرایطی را نیز تعیین کردیم. صندوق وجهی بین المللی باید نقش مانع را در مقابل خطرات سیستماتیک انجام دهد.»

رییس جمهور فرانسه گفت، وزرای مالیهء (G20) در اجلاسی که در ماه فبروری سال 2012 صورت خواهد گرفت بالای جزییات تقویت ظرفیت بانکی کار خواهند کرد.

مقامات صندوق وجهی بین المللی می گویند تقویت ظرفیت(IMF) بیشتر توسط کشور های بزرگ توسعه یافتهء مانند چین، تمویل می شود که 300 تا 350 ملیارد دالر خواهد بود.

اجلاس چهارم نوامبر بیست کشور بزرگ ثروتمند جهان (G20) در سایهء رویدادهای مهیج کشور مقروض یونان صورت گرفت که صدراعظم آن جورج پاپاندریو(George Papandreou) با تقاضا های استعفا مواجه است.

حکومت جورج پاپاندریو(George Papandreou) به تاریخ پنجم نوامبر با اکثریت ناچیز از پارلمان آن کشور رای اعتماد را به دست آورد.

جورج پاپاندریو(George Papandreou) گفته است با رییس جمهور آن کشور در مورد ایجاد یک حکومت دارای بنیاد وسیع، صحبت می کند.
قبلاً رهبران اتحادیهء اروپا و مارکیت های اقتصادی، در مورد اظهارات وی در زمینهء به راه انداختن یک همه پرسی به خاطر قبول مساعدت مالی، عکس العمل منفی نشان داده بودند.

رهبران اتحادیهء اروپا به یونان هوشدارد داده اند که در صورت عدم قبول معاملهء مساعدت مالی، باید عضویت یوروزون و شاید هم اتحادیهء اروپا را ترک کند.

در اجلاس (G20) همچنان به ایتالیا و اسپانیا که نمی خواهند به سرنوشت یونان دچار شوند نیز توجه صورت گرفت.

در مورد اینکه آیا سلویو برلسکونی(Silvio Berlusconi) صدراعظم ایتالیا خواهد توانست اصلاحات اقتصادی وعده داده شده را پیاده کند، نیز تردید های وجود دارد.

سلویو برلسکونی(Silvio Berlusconi) گفته است کشورش به مساعدت های مالی اتحادیهء اروپا و صندوق وجهی بین المللی نیاز نمی باشد.