صدها محصل در اعتراض به سوزاندن قرانکریم، در ننگرهار دست به مظاهره زدند

صدها تن از محصلین در اعتراض به سوزاندن نسخه های قرانکریم، امروز در ولایت ننگرهار دست به مظاهره زدند.

به اساس گزارش خبرنگار رادیو آزادی این تظاهرات در شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار راه اندازی شده است که مظاهره کننده گان با سردادن شعارهای ضد نیروهای بین المللی از دولت افغانستان می خواهند تا عاملین سوختاندن نسخه های قرآنکریم را به محاکمه بکشاند.


در خبر آمده است مظاهره کننده گان گفته اند که اگر به خواست آنها پاسخ عملی داده نشود به مظاهرات شان ادامه خواهند داد و پوهنتون ننگرهار را بسته خواهند کرد.

در عین حال از ولایت تخار و ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا نیز خبر می رسد که شمار زیاد از افراد امروز در ارتباط به همین قضیه دست به تظاهرات زده و به جاده ها ریخته اند.

در پیوند به سوختاندن نسخه هایی از قران کریم از سوی نیروهای بین المللی در میدان هوایی بگرام از روز سه شنبه بدین سو در شماری از مناطق افغانستان تظاهرات راه اندازی شده است که روز گذشته در ولسوالی شینواری ولایت پروان 6 کشته و 15 تن زخمی شدند.

مقامات نیروهای بین المللی این عمل را یک رویداد غیر عمدی خوانده و از مردم افغانستان معذرت خواهی کرده اند.