در رای گیری "سه شنبه بزرگ" میت رامنی نامزد حزب جمهوری خواه پیش قدم شد

در رایگیری سه شبه بزرگ که 10 ایالات امریکا یکباره در مورد نامزدهای ریاست جمهوری رای داند، میت رامنی در بین نامزدهای حزب جمهوری خواه که در انتخابات ریاست جمهوری با رییس جمهور اوباما مقابل خواهد شد، پیش قدم برآمد.

انتخابات ریاست جمهوری امریکا در ماه نومبر برگزار می شود. در ایالت کلیدی اوهایو رامنی با یک تفاوت کم یعنی 38 به مقابل 37 فیصد از رقیب اساسی خود ریک سنتوروم پیشقدم شد.

رامنی همین طور در ایالت زاده گاه خود ماسه چوسیت و ایالت های ورنمونت، ورجنیا، آیداهو و السکا نیز برنده شد.

با وجود این پیروزی ها رامنی نتوانست ضربه کاری به رقیب خود وارد کند و سنتوروم در اوکلا هوما، تنیسی، و نورت داکوتا برنده شد.

کاندید سومی نیوت گنگریچ با برنده شدن در ایالت زاده گاه خود جورجیا در این رقابت ها باقی ماند.

در سه شنبه بزرگ در حدود 40 درصد تمام رای های که می تواند یک نامزد را برای کاندید شدن به مقام ریاست جمهوری موفق بسازد، مطرح می باشد.