قدرت های جهانی نگرانی عمیق دارند که خشونت در سوریه به جنگ داخلی تبدیل خواهد شد

نماینده خاص سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب برای سوریه کوفی عنان به شورای امنیت سازمان ملل متحد اظهار داشت که قدرت های جهانی نگرانی عمیق دارند که خشونت در سوریه به یک جنگ داخلی تبدیل خواهد شد.

آقای عنان تعهدات سازمان ملل متحد را برای جا دادن 300 ناظر بین المللی تا ختم ماه جاری در سوریه تکرار کرد. او به شورای امنیت گفت که بزودی دوباره به سوریه می رود، اما تاریخ برگشت وی به دمشق تا حال دقیق معلوم نیست.

کوفی عنان بعد از صحبت در شورای امنیت به خبرنگاران گفت نگرانی جدی وجود دارد که سوریه به یک جنگ داخلی سقوط خواهد کرد.

«من به اعضای شورای امنیت گفتم که به عقیده من ماموریت نظارت سازمان ملل یگانه راه باقی مانده برای ثبات در این کشور می باشد و من اطمینان دارم که در این موضوع کدام سری وجود ندارد اگر بگویم، در غیر آن این کشور به یک جنگ داخلی سقوط خواهد کرد که عواقب آن هراس انگیز می باشد. ما به چنین عمل اجازه داده نمی توانیم.»

سفیر ایالات متحده امریکا در سازمان ملل متحد سوزن رایس دیروز تاکید نمود، ایالات متحده متعهد است که فشار را بر بشار الاسد بیشتر می سازد تا از فعالیت های کنونی دست بکشد.