سنای روسیه لایحه را تصویب کرد که به اساس آن جریمه بالای تظاهرکننده ها افزایش میابد

مجلس سنای شورای ملی یا دوما در روسیه لایحه بحث برانگیزی را تصویب کرد که به اساس آن جریمه بالای کسانی که دست به تظاهرات می زنند به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت و هم لیست مجازات برای کسانی که دست به تظاهرات در جاده ها می زنند را افزایش خواهد داد.

این لایحه با وجود تلاش قانونگذاران مخالف برای به تاخیر انداختن ان و ارایه 400 مورد اصلاحات بعد از 10 ساعت بحث های داغ دیروز در مجلس ولسی جرگه روسیه تصویب شد. لایحه قرار است درین هفته برای تصویب به مجلس سنا یا مشرانو جرگه فرستاده شود و بعد از آن ولادیمیر پوتین باید آنرا امضا کند.

در جریان مناظره روی این لایحه در دوما حدود 20 فعال سیاسی در بیرون از تعمیر پارلمان علیه تصویب این لایحه به اعتراضات پرداختند که از سوی پولیس بازداشت شدند.

منتقدان نظام حاکم طرفدار پوتین را به مهار کردن جنبش های جاری در روسیه علیه حکومت پوتین متهم می کنند. پوتین در سوم می برای سومین بار به حیث رییس جمهورروسیه مراسم تحلیف را بجا آورد.