ترکیه ناپدید شدن یک طیارهء جت قوای هوایی اش را در آب های مدیترانه تایید کرد

ترکیه تایید کرده است، که طیارهء جت قوای هوایی این کشور اوایل روز جمعه در آب های شرق مدیترانه ناپدید شده است.

سوریه گفته است، این طیاره را سقوط داده است.

صدراعظم ترکیه با مقام های نظامی و اعضای کابینه نشست اضطراری کرد و سپس دفتر وی ناپدید شدن این طیاره را تایید کرد.

رجب طیب اردوغان گفته است، زمانی که حقایق روشن شوند مطابق به آن عمل خواهد کرد.

اردوی ترکیه در مورد ماموریت جت جنگی F4 معلومات نداده است، اما برخی از تلویزیون های ترکی گزارش داده اند، که این طیاره فعالیت های اکتشافی را انجام می داد.

گفته شده است، که این حادثه روابط ترکیه و سوریه را بیشتر متشنج خواهد ساخت.

پیش از این درخواست انقره جهت کناره گیری بشار الاسد از قدرت بخاطر قیام سوریه روابط دو کشور را سرد ساخته است.

در یک خبر دیگر آمده است که کوفی عنان نمایندهء خاص سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب برای سوریه ابراز امیدواری کرده است، که کشورهای تاثیر گذار بر حکومت و گروه های شورشی سوریه فشار بیاورند، تا بحران در این کشور خاتمه یابد:

« زمان آن است که کشور های تاثیر گذار فشار ها را بر تمامی جناج ها در منطقه افزایش بدهند و آنها را تشویق کنند که ختم کشتار و آغاز گفتگو به نفع شان است.»

کوفی عنان این سخنان را در ژینو ابراز کرد.