راین کراکر در مورد اوضاع افغانستان به بارک اوباما معلومات داد

راین کراکر سفیر سابق امریکا در افغانستان

رییس جمهور ایالات متحده امریکا بارک اوباما امروز با سفیر متقاعد امریکا در افغانستان راین کراکر در قصر سفید دیدن کرد.

به اساس گزارش دفتر مطبوعاتی قصر سفید، راین کراکر معلومات خود را در رابطه به اوضاع اخیر افغانستان با بارک اوباما رییس جمهور امریکا شریک ساخت.

در اعلامیه پخش شده از سوی قصر سفید گفته شده است که بارک اوباما به منظور دریافت معلومات تازه از اوضاع افغانستان و هم به خاطر تشکری از تلاش های راین کراکر به حیث نماینده امریکا در افغانستان، در یک سالی که گذشت، با وی ملاقات کرد.

در خبرنامه قصر سفید گفته شده است:
« راین کراکر در زمان حساس ماموریت خود در افغانستان را انجام داد و اوباما از کارها و زحمات وی قدردانی کرد چرا که در دوره ماموریت راین کراکر در افغاستان میان امریکا و مردم افغانستان پیمان همکاری های درازمدت ستراتیژیک نهایی شد.
این پیمان به ما اجازه می دهد در زمانی افغانستان را ترک بگوییم که حکومت افغانستان مسوولیت تامین امنیت را خود به دوش می گیرد.»


در اعلامیه این موضوع هم گفته شده است که راین کراکر ماموریت خود در افغانستان را با موفقیت و افتخار به پایان رسانید.

بارک اوباما رییس جمهور امریکا در 17 جولای امسال جیمز کینگم و ریچارد اولسن را به حیث سفرای افغانستان و پاکستان نامزد کرد.

به اساس قوانین امریکا ماموریت نمایندگان امریکا در خارج از این کشور باید از سوی سنای امریکا تایید شود.

جیمز کینگم


جیمز کینگم که معاون راین کراکر بود بین سال های 2008 و 2011 به حیث سفیر امریکا در اسراییل کار کرده است.

وی مدتی هم در هانگ کانک اجرای وظیفه می کرد و اخیراً در دفتر ملل متحد در نیویارک و هم در روم به کار مشغول بوده است.

وی در حالی سفیر امریکا در افغانستان تعیین می شود که نیرو های بین المللی برای خروج از افغانستان آمادگی می گیرند و مسوولیت های امنیتی به طور تدریجی به نیرو های افغان سپرده می شود.

خبرنامه قصر سفید می گوید، از زحمات خستگی ناپذیر راین کراکر در دوره ماموریت وی در افغانستان قدردانی گردید و هم گفته شده است در این دوره قوای امریکا در افغانستان از مصوونیت برخوردار بودند.

اما جیمز کینگم سفیر جدید که به جای راین کراکر در افغانستان به پست سفارت نامزد شده، نگران از آن است که بعد از خروج قوای ناتو از افغانستان، آیا نیرو های افغان قادر به تامین امنیت خواهند بود؟