امریکا: شکنجهء ستار بهشتی فعال سیاسی ایرانی تکان دهنده است

ایالات متحده می گوید، ادعا ها که مقامات ایران بلاگر و فعال سیاسی ایرانی ستار بهشتی را در جریان توقیف شکنجه کرده اند، تکان دهنده می باشد.

بهشتی در اواخر ماه اکتوبر توسط پولیس ایران در تهران بازداشت شد و یک هفته بعد از آن مقامات امنیتی ایران در مورد فوت وی در جریان توقیف به خانواده اش خبر دادند.

حامیان گروه های اپوزسیون ایران می گویند که بهشتی شاید تا سرحد مرگ شکنجه شده باشد.

سخنگوی وزارت خارجه امریکا ویکتوریا نولند روز جمعه گفت: ایالات متحده با کشور های دیگر همراه شده و خواهان تحقیق در مورد به گفته او قتل بهشتی می باشد.

خانم نولند افزود بهشتی به این دلیل بازداشت شد که نظریات سیاسی خود را در یک صفحه انترنت به نشر رسانده بود.

قبل از بازداشت، بهشتی در انترنت نوشته بود که از سوی ادارات امنیتی ایران بخاطر نظریاتش که مخالف حکومت می باشد، تهدید شده بود.

وزارت های خارجه بریتانیا و فرانسه و سازمان عفو بین المللی یا امنستی انترنیشنل هم از ایران خواسته اند تا در مورد مرگ بهشتی تحقیق نماید.