«امریکا با افغانستان به فصل آخر تلاش ها جهت احیای حاکمیت ملی افغانستان دست یافته اند»

وزیر دفاع امریکا می گوید: کشورش با افغانستان به فصل آخر تلاش ها جهت احیای حاکمیت ملی افغانستان که این کشور بتواند امنیت خود را تامین کند، دست یافته اند.

لیون پنیتا به روز پنجشنبه به ادامه تعهدات امریکا با افغانستان پس از سال 2014 میلادی و همزمان با خروج نیرو های بین المللی از این کشور تاکید کرد.

پنیتا پس از پذیرایی از رئیس جمهور کرزی در پنتاگون ابراز نمود. او پس از دیدار با حامد کرزی در واشنگتن به خبرنگاران گفت:

« من از صحبت های که با رئیس جمهور کرزی داشتم، خیلی راضی استم. او تمایلی را خاطر نشان ساخت تا بتوانیم کار های را که به باور ما نیاز است و آنچه را که در شیکاگو روی آن توافق کرده بودیم، انجام دهیم و این یک مورد قابل حساب است. »

انتظار می رود رئیس جمهور کرزی امروز (جمعه) با همتای امریکایی اش بارک اوباما دیدار کند.

دیدار حامد کرزی از واشنگتن در حالی صورت می گیرد که بارک اوباما با آغاز دور دوم ریاست جمهوری اش، به خروج شمار زیادی از عساکر این کشور از افغانستان تعهد کرده است.

گفته می شود که ایالات متحده در حال حاضر روی این موضوع غور می کند که چی تعداد از عساکر این کشور پس از سال 2014 میلادی در افغانستان باقی بمانند.