دلیل: اعتیاد به مواد مخدر مانند پدیدهء بین المللی تروریزم یک تهدید جدی در افغانستان است

وزیر صحت عامهء افغانستان می گوید: اعتیاد به مواد مخدر مانند پدیدهء بین المللی تروریزم یک تهدید جدی در افغانستان است.

بر اساس خبرنامهء وزارت صحت عامه، داکتر ثریا دلیل این سخن را دیروز در هنگام مراسم گشایش خوابگاه و شفاخانهء 300 بستر در منطقهء جنگلک در کابل گفت.

در مراسم گشایش این شفاخانه، محمد کریم خلیلی معاون دوم رییس جمهور، شماری از نمایندگان اداره های حکومت و یک تعداد از اعضای شورای ملی افغانستان هم حضور داشتند.

خلیلی هم در صحبت خود درین مراسم گفت: اعتیاد به مواد مخدر هم به تروریزم ارتباط دارد و هم به گروه های مافیایی و باید در برابر آن در سطح منطقه و جهان مبارزه شود.

به اساس تازه ترين گزارش های سازمان ملل متحد، از جملهء حدود ۲۷۲ میلیون معتاد در جهان، یک میلیون آن در افغانستان استند. در حال حاضر، ۱۰۵ مرکز تداوی معتادان مواد مخدر در افغانستان فعالیت دارند.