«وزارت ها و شرکت های ساختمانی مردم کندز را فریب میدهند»

نمایندگان شورای ولایتی و متنفذان ولایت کندز، با ابراز شکایت از کار ساختمانی شماری از پروژه ‌ها در این ولایت، می ‌گویند که شماری از وزارت ‌خانه ‌ها با قرارداد های بدون آگاهی اداره‌ء محلی کندز، پروژه‌ هایی را قرارداد کرده ‌اند که این کار آنان فریب دادن مردم است.

محمد انور جگدلک والی کندز و ده ‌ها تن از متنفذان دیگر این ولایت اعتراض ‌شان در برابر پروژه ‌های که توسط وزارت‌ خانه ‌ها و بدون‌ هماهنگی با اداره‌ء محلی صورت گرفته است، ابراز داشتند.

آنان می ‌گویند که پروژه ‌های قیرریزی جاده ‌های حلقوی شهر کندز، جاده و پل کندز تا ولسوالی چهاردره، ایجاد کشتارگاه حیوانات و فابریکه‌ء پروسس گوشت در دشت عسقلان شهر و پروژه‌ء قیرریزی جاده‌ء گل ‌تپه، از شمار پروژه ‌های اند که به قول مقام ‌های محلی این ولایت، توسط وزارت‌ خانه ‌ها و بدون آگاهی ادارهء محلی قرار داد شده‌ اند که کار برخی از این پروژه ‌ها از معیاد معینهء آن گذشته و هنوز هم نا تکمیل باقی مانده اند.

مولوی خوش محمد نصرت‌ یار، معاون شورای ولایتی کندز می ‌گوید:
« در یکی از پروژه ‌ها که من اطلاع دارم، شرکت‌ِ ساختمانی تطبیق کننده‌ با یکی از وزرا ساخت و بافت دارد و تنها مردم را فریب می ‌دهند که کار می ‌کنند و پل می‌ سازند، ولی آن ‌چه که از چندین سال بدینسو معلوم است، این است که قرار داد وزارت‌ خانه‌ ها با شرکت‌ های ساختمانی و نا همآهنگی با ولایت، باعث دزدی و حیف و میل دارایی‌ ها و فریب مردم شده است.»

این تنها کار های سرک سازی در کندز نیست که با چنین مشکل روبروست، بلکه پروژه ‌های تازه‌ نیز که در سفر وزیران بر بنیاد فرمان شماره 45، به کندز داشتند، به این مشکل مواجه هستند.

ایجاد یک کشتارگاه حیوانات و شرکت پروسس گوشت و لابراتوار تشخیص بیماری ‌های حیوانی، یکی از پروژه ‌هایی است که توسط وزارت زراعت با یک شرکت ترکی قرار داد شده ولی با آن که قرار است تا پایان سال جاری میلادی کار آن به پایان برسد، اما به قول والی کندز، کار آن پیش‌ رفت اندکی هم نداشته است.

اجمل آرین، کندز